He ulan parasızım bu ara param yok oh beParasizim de gel aramıza kucaklayayim seni ya olduğun gibi ya göründüğün gibi ol
He ulan parasızım bu ara param yok oh beParasizim de gel aramıza kucaklayayim seni ya olduğun gibi ya göründüğün gibi ol
Aga 500k da alsan saygı hareketle kazanılır maaş bordrosu ile değil bilgin olsunYav kardeşim bu aç Abuzer Malatyalı hergün birinin rolünde ben ilkkez bi role girdim piçman oldum aldığım maaşı söylesem saygı duruşuna geçerler neyse
3 defa 1k yatırdık diye ceza gelecekse bu ülkeyi garanti terk ederim @Fterim1905 hocamın yanına giderim Polonya ya hoca orda sahip çıkar bana puahaHavaleden ceza yersek %50 sini karşıla başka bişey istemez dost
Loseve bagislayalim kurtulalım en iyisi Ahmedim15 olsun üçümüz birden sevinebiliriz göğe bakalım
Yav he he tamam zenginsin. Burada sadece hobi olarak bulunuyorsun parada pulla gözün yok. Dürüst muhteşem bir insansinYav kardeşim bu aç Abuzer Malatyalı hergün birinin rolünde ben ilkkez bi role girdim piçman oldum aldığım maaşı söylesem saygı duruşuna geçerler neyse
Vaybe günün sözü tm TahirAga 500k da alsan saygı hareketle kazanılır maaş bordrosu ile değil bilgin olsun
yes 30k iyi oldu son 1 haftada kenara 100kya yakın para attim sımdılık okeyızÇektin mi sorunsuz
İyi akşamlarVaybe günün sözü tm Tahir
Daim olsun canım bankadan bildirim alamadım henüzyes 30k iyi oldu son 1 haftada kenara 100kya yakın para attim sımdılık okeyız
Kofik zenginim tabi dürüstüm yakışıklıyım bura hobi bnm içinYav he he tamam zenginsin. Burada sadece hobi olarak bulunuyorsun parada pulla gözün yok. Dürüst muhteşem bir insansin
Helal be reis yürü kim tutar seniKofik zenginim tabi dürüstüm yakışıklıyım bura hobi bnm için
Esra Erol'a katil o zaman ne ariyon burda aqKofik zenginim tabi dürüstüm yakışıklıyım bura hobi bnm için
Fotoğrafın bile yok kesin senden yakışıklıyimKofik zenginim tabi dürüstüm yakışıklıyım bura hobi bnm için
Tamam seni alintilamam sende beni alintilama buradan sonra muhabbeti keselim. İyi forumlarKofik zenginim tabi dürüstüm yakışıklıyım bura hobi bnm için
Dalga geçmek için demiyorum ama cidden üzüldüm reis sana şu konuda. Umarım tedavi falan görür düzelirsin. Bizim iş yerinde de böyle birisi vardı otobüs parası bulamıyordu ama Konya’da kimya şirketi vardı Antalya’da denize karşı 35 dönüm arazisi vardıKofik zenginim tabi dürüstüm yakışıklıyım bura hobi bnm için
KaybolTamam seni alintilamam sende beni alintilama buradan sonra muhabbeti keselim. İyi forumlar
roll acıcam sımdı bıtınce de sana actırıcam senın rollde goygoy yaparızDaim olsun canım bankadan bildirim alamadım henüz
Geçen bi konuda ödül alamayınca elemanın biri aynı senin gibi tribe girmişti. Tedavi olYürü lan çkkal bide senle ugraşmayayım dalga geçer gibi konuşma
Uyumazsam açarız canımroll acıcam sımdı bıtınce de sana actırıcam senın rollde goygoy yaparız