Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Veliefendi Yarış Festivali

Dogukan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,174
6,475
113
Velaciraptor u nasil saymiyorsun ya kumdaki en buyuk sprinterdi benim izledigim en buyuk kum atiydi ama sentetik olali surda 10 sene falan oldu onceden sentetik degildi Wolf Son ise yaris hayati kisa surdu kum cim ayirmazdi Grup kosulari kazandi Sabirli ve Ribella yi gecmisligi var sanssiz safkanlardan biriydi hatirlayanlar bilir en iyi safkanlardan biriydi
Veloda çok iyiydi ama Dinyeper kadar olamaz dostum dinyeper çok farklıydı Duabide gr 1de 2ciligi vardı Dubai world cup koştu dünyanın en büyük yarışında

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,444
6,064
113
Gaza geldim 10 bin basacam tek gececem

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,972
2,084
113
Dostlar son yarışı burgas çok rahat kazandı bence uzunda çok başarılı olur tabiki rakip var ama normal şartlarda iyi yer tutarsa rahat kazanması gerek

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
Burgas zorlanmaz bile söylüyorum ama kime boşuna 4cu ayakta flashing girl rahat kazanır son ayak pür dikkat gelir o gelmezse darkness gelir
Bence orada da Luna Lovegod sorunlarindan arindi onun sahalara donmesi imkansiz gibiydi viraj donulirken liderligi alip sert tempo yaparsa bitirebilir

Dogukan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,174
6,475
113
Bence orada da Luna Lovegod sorunlarindan arindi onun sahalara donmesi imkansiz gibiydi viraj donulirken liderligi alip sert tempo yaparsa bitirebilir
Önde kaçan atlar var rahat kalamaz yarış çok az bile hızlı gitse flashing girl kenter gelir söylemedi demeyin

Dogukan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,174
6,475
113
Sene 2001de adanada bir altılı buldum 37 bin vermişti o zamanın parası inanılmaz bir paraydı tora mela diye bir at vardı tam bir eşşekti velociraptor muratcan sun child felan koşuyordu tora melayı yazmıştım 40 küsür ganyan vardı sanırım b.gökce vardı diye hatırlıyorum orjinide shining stell di

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,347
62,237
113
Sakın sakın bulaşma derim 1984-2015 arası bir evliliğim bitti ikincisi direkten döndü..kanser gibi hücrelerini sarar yavaş yavaş öldürür..bir uyusturucu müptelasının bir doz alması gibi iddia oynuyorum artık..şükür izlemiyorum bile..inşallah cümleniz kurtulur...bir de yeni nesil bilmez ..
Benim zamanımın en iyi arap atları
DEMİRKIR sonra YAVUZHAN...ingilizlerde de
Kumda MAYNATAY
Çimde de BOLD PİLOT
kalın sağlıcakla
Yok be kardeşim bende yaklasik 20 yıldır oynuyorum bı ara bagimliydim ama iş güç derken rolantiye döndüm iyi param varsa ayda 2/3 defa şansımı deniyorum.yani gayet iyi bilirim bu mereti.bende oyniycak olanlara senin verdiğin tavsiyeleri veriyorum

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
Holigan Burgas a ozel oran acmis 5 oran maximum 50 basiliyor

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
Gercekten muthis bir gun tam bir festival 6 tane acik kosu ve Gazi Kosusu da bunlarin icinde
Fetih Kosusu
Hasafet cok formda ama formda baska atlar da var ve Hadafet in asil mesafesi bu degil uzuncu normalde ama cok formda bir diger formda ve Istabul cimini ve bu mesafeyi seven Yamanlarbeyi ilk bastaki safkanlar yine bu mesafede iyi kosan ve son galibiyetini Istanbul da alan bir diger sansli safkan Kuzey Kafkasyali bu seneki ilk kosusunda ikincilik yapan bu mesafede ve daha sonra uzunda ikinci olan 4 yasindaki Vernazza formda kisa uzun ayirmadan kazanan Ulan Bator ve ne yapacagini kestiremedigim formda Alihan ayirim edilmeden yazilmali
Ilk ayak tahmin ettigimiz gibi Istanbul cimini seven Kuzey Kafkasyalı geldi gercekten güzel kostu