- 15,256
- 7,581
- 113
Real Runner cok seviyorum ama Overlord da cok seviyorum umarım bu ikisinden biri gelir
Mumin çılgın 85 86 yaşında felan doğrudur adam ilk gazisini 1960 senesinde almışMümin çılgına bak adam bayağı yaslanmis
Hesapliyim hemen o zaman yaşı 25mis 61 sene onceymis yani 25+61=86 yaşı buymusMumin çılgın 85 86 yaşında felan doğrudur adam ilk gazisini 1960 senesinde almış
Ahmet helal olsun ne diyimNoldu yarış hızlı gitti real runner gücü yetmedi beyler burgasa
Trafiğe de takildi gucu yetmedi degil ileride bir gun az at kostugu zaman insallah yine beraber kosarlar gucu yetmedi diyorsun da sanki fark atti alt tarafi 1 boy yedi bu arada tarihte belki ilk defa oldu bu onu belirtim ilk 5 Mehmet Akif Ersoy Kosusu galibi Sait Akson Kosusu Galibi Sait Akson Kosu 2.si Kisrak Kosusu galibi Erkek Tay Deneme Kosusu galibi oldu yani onemli kosu kazananlarin hepsi nerdeyse ilk 5 te ve ilk 5 digerlerinden cok ayri kostular fark olustuNoldu yarış hızlı gitti real runner gücü yetmedi beyler burgasa
Boşuna demiyorum son 21 senede Grand ekinoks burgas izlediğim en büyük atlar inanılmaz bir at burgasAhmet helal olsun ne diyim
Dostum burgasında önü kapalıydı ve nerelere dolandı real runnerden fazla dolandı ve yan yana geldiler dışardan atlayamadı işte kusura bakma da real runner burgası hiç bir yarışta geçemez az atlı koşuda hiç geçemez bu tempolarla geçemediyseTrafiğe de takildi gucu yetmedi degil ileride bir gun az at kostugu zaman insallah yine beraber kosarlar gucu yetmedi diyorsun da sanki fark atti alt tarafi 1 boy yedi bu arada tarihte belki ilk defa oldu bu onu belirtim ilk 5 Mehmet Akif Ersoy Kosusu galibi Sait Akson Kosusu Galibi Sait Akson Kosu 2.si Kisrak Kosusu galibi Erkek Tay Deneme Kosusu galibi oldu yani onemli kosu kazananlarin hepsi nerdeyse ilk 5 te ve ilk 5 digerlerinden cok ayri kostular fark olustu
Gorucez en azindan zevkliydi derbi gibi onu tutanlar ve bunu tutanlar tatli bir rekabet olustu sana da tebriklerDostum burgasında önü kapalıydı ve nerelere dolandı real runnerden fazla dolandı ve yan yana geldiler dışardan atlayamadı işte kusura bakma da real runner burgası hiç bir yarışta geçemez az atlı koşuda hiç geçemez bu tempolarla geçemediyse
Ne 7 si 3 bile zor gorunur ve 8 yapma sansi da vardaha biz göremeyiz heralde bitme üst üste 7 kez kazanan