Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Veliefendi Yarış Festivali

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,374
62,257
113
Ahmet ust üste kaç gazı kazandı üst üste kazanma rekoru kirmisti

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,374
62,257
113
Başladı bol sans patlayabilir burası her at kalite

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
Noldu yarış hızlı gitti real runner gücü yetmedi beyler burgasa
Trafiğe de takildi gucu yetmedi degil ileride bir gun az at kostugu zaman insallah yine beraber kosarlar gucu yetmedi diyorsun da sanki fark atti alt tarafi 1 boy yedi bu arada tarihte belki ilk defa oldu bu onu belirtim ilk 5 Mehmet Akif Ersoy Kosusu galibi Sait Akson Kosusu Galibi Sait Akson Kosu 2.si Kisrak Kosusu galibi Erkek Tay Deneme Kosusu galibi oldu yani onemli kosu kazananlarin hepsi nerdeyse ilk 5 te ve ilk 5 digerlerinden cok ayri kostular fark olustu

Dogukan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,174
6,475
113
Trafiğe de takildi gucu yetmedi degil ileride bir gun az at kostugu zaman insallah yine beraber kosarlar gucu yetmedi diyorsun da sanki fark atti alt tarafi 1 boy yedi bu arada tarihte belki ilk defa oldu bu onu belirtim ilk 5 Mehmet Akif Ersoy Kosusu galibi Sait Akson Kosusu Galibi Sait Akson Kosu 2.si Kisrak Kosusu galibi Erkek Tay Deneme Kosusu galibi oldu yani onemli kosu kazananlarin hepsi nerdeyse ilk 5 te ve ilk 5 digerlerinden cok ayri kostular fark olustu
Dostum burgasında önü kapalıydı ve nerelere dolandı real runnerden fazla dolandı ve yan yana geldiler dışardan atlayamadı işte kusura bakma da real runner burgası hiç bir yarışta geçemez az atlı koşuda hiç geçemez bu tempolarla geçemediyse

Semihegir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
328
152
43
daha biz göremeyiz heralde bitme üst üste 7 kez kazanan

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
Dostum burgasında önü kapalıydı ve nerelere dolandı real runnerden fazla dolandı ve yan yana geldiler dışardan atlayamadı işte kusura bakma da real runner burgası hiç bir yarışta geçemez az atlı koşuda hiç geçemez bu tempolarla geçemediyse
Gorucez en azindan zevkliydi derbi gibi onu tutanlar ve bunu tutanlar tatli bir rekabet olustu sana da tebrikler