- 342
- 151
- 43
Benim de yeni bağlandı şişeye deneyelim bakalım ne diyecek
Rahatsızmısın sen dostum 1 sana eklenmiş şu konuda hala neyi zorluyon sen la küfür mü istiyon derdin ne seninOlum bana mesaj gelmedi diom kişiye özel dior daha 😅
Kardeşim 1 tek sana eklenmiş daha ne eklemesinden bahsediyon senSite elemanı nasil olnuor kardesim banada soyle olim bari yolumuza bakarız 😅
La yok iyilik akımına baksana orda gordum bendeKardeşim 1 tek sana eklenmiş daha ne eklemesinden bahsediyon sen
Valla kanka bilmiom ekledi bize guzel bir şekilde hasan s. Atti malasef 😅Forumlardan telegram gruplarından duyduğunuz saçma sapan şeylere itibar etmeyin yazmış destek adama 🤣🤣
Hay agzına saglık boş insanlara ölüm bonusu alamayan da çamur atsınnn yazk m k insanlıktan çkkartıyolarEklendi şimdi bana
Yok sana birşey dediğim yok dostum 3/5 kişiye eklemiş işte laleler sonra yemedi tipalarıValla kanka bilmiom ekledi bize guzel bir şekilde hasan s. Atti malasef 😅
Sonunda biri çıktıEklendi şimdi bana
destege nasil baglandin dostForumda paylaşanlara hic biri sms gelmemiş kişiye özel olsa ben nasil alim Ekli dosyayı görüntüle 976409
Biride site adami dedi ona hasta oluom yatirim şartı olmayan site neyi dolandırcak onuda anlamiorum😅Yok sana birşey dediğim yok dostum 3/5 kişiye eklemiş işte laleler sonra yemedi tipaları
Bom bok sltolari 15 dk surdu kaybettimNumaramı istemişti sonra hakkınız yok demişti ama eklemiş bunlarda acayip ama slotları leş gbi mk