Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Vergi Muhbirliği

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,974
2,117
113
Şikayetçiyi ifşa ediyorlar mı ki nerden bilecekler

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,007
3,219
113
Bence hiç ettik olmayan bir olay başkasının zararı üstüne para kazanmak esrar uyucturucu kadın satmakla bir farkı yok adam sana yardımcı olmuş Ibana at diye
Nasıl başkasının zararı oluyor adam senden calmıs vergisini ödememiş onun ki etik arkadaşın ki zarar mı oluyor

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,443
751
113
Devlet ne zaman ödül vermiş ki

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,732
2,047
113
Bence hiç ettik olmayan bir olay başkasının zararı üstüne para kazanmak esrar uyucturucu kadın satmakla bir farkı yok adam sana yardımcı olmuş Ibana at diye
Vergi sistemi bu yüzden var adam günde 50 60 kişiye böyle yapsa vergi vermeden diğer vergi veren esnaflara haksızlık olmaz mı? Pos cihazı yoksa satiş yapmayacak tütüncüler de bile pos var lan adamlar vergi kacirmiyor

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,098
15,825
113
Çevrenizde böyle gıcık tipler vardır ya anten anten davranır bu konu sahibi de o okkalı bir dayak yemediği için kendisini yaban cakali zannediyor. İnşallah bir sekilde ismini öğrenirler de ağzına sicarlar. O zaman besinleri burnundan elle yedirdiklerinde dersin ulan ye böreğini çik git ne çakallık yapıyorsun diye.

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,098
15,825
113
Vergi sistemi bu yüzden var adam günde 50 60 kişiye böyle yapsa vergi vermeden diğer vergi veren esnaflara haksızlık olmaz mı? Pos cihazı yoksa satiş yapmayacak tütüncüler de bile pos var lan adamlar vergi kacirmiyor
Ha devletin aldığı tüm vergiler ölçülü ve adil de diğerlerine haksızlık oluyor diye tatava yapıyorsunuz borunuzu garibana değil anasının nikahı gibi vergi yiyen malum kesime otturmeyin aman ha

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,187
2,382
113
Ha devletin aldığı tüm vergiler ölçülü ve adil de diğerlerine haksızlık oluyor diye tatava yapıyorsunuz borunuzu garibana değil anasının nikahı gibi vergi yiyen malum kesime otturmeyin aman ha
yanlışı yanlışla savunmasana kardeş ibanla para isteyen börekçi mi olur herkes senin gibi düşünse kimse vergi vermez memlekette bordrolu çalışanlar mı vergi versin sadece?

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,732
2,047
113
Sen burda bonus diye kovalanirsin adamlar altına araba çeker o zaman günde 30 kişiden böyle yaparak

Azadi6321

Şampiyon Amedspor✌️✌️✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,240
5,093
113
Bilmiyorum arkadaşlar belki çoğunuz haklısınız ama birini gambazlamak bizim karakterimize uymaz kişilere şahıslara bu olaylar dönerse ülke kabusa döner yane insanlık diye bir şey kalmaz devlet üstüne düşeni yapmaya çalışacak

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,705
8,743
113
İllaki faturalandirma yapıyorlardır. Kıl müşteri çok es vermezler ama yinede iyi bi deneme.

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,425
1,918
113
s.a geçen ekimde çok işlek bi börekçide 1 porsiyon kıymalı bide ayran içtim nakit yoktu pos cihazı yok kardeş ibana atacan dedi lavuğa ayar oldum ihbar ettim 31 aralıkta muhasebecim aradı birini şikayet mi ettin defteri incelemeye girmiş dedi hala sonuç yok şirketi de kapattım zaten muhassebeciye de soramam 150k üstünde vergi kaçırmışsa %10 ikramiye koyacağım ama orası zaten max 3 günde o ciroyu yapıyodur devletten paramı ne zaman alırım daha önce bu işe kalkışan var mı
Defterler incelenecek,
Usulsüzlük varsa mahkemeye sevkedilecek,
Mahkeme ne kadar vergi kaçırdığına hükmedecek,
Hüküm istinafa gidecek,
İstinaf hükmü onayacak,
Sende paranı alacaksın.

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,777
1,060
113
s.a geçen ekimde çok işlek bi börekçide 1 porsiyon kıymalı bide ayran içtim nakit yoktu pos cihazı yok kardeş ibana atacan dedi lavuğa ayar oldum ihbar ettim 31 aralıkta muhasebecim aradı birini şikayet mi ettin defteri incelemeye girmiş dedi hala sonuç yok şirketi de kapattım zaten muhassebeciye de soramam 150k üstünde vergi kaçırmışsa %10 ikramiye koyacağım ama orası zaten max 3 günde o ciroyu yapıyodur devletten paramı ne zaman alırım daha önce bu işe kalkışan var mı
Sen şimdi her iban vereni vergi kaçırıyormu sandın Allahım ya 😀 adamların herşeyi tamsa şikayet edene karşı dava açsa ne olacak peki 🤣

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,425
1,918
113
Sen şimdi her iban vereni vergi kaçırıyormu sandın Allahım ya 😀 adamların herşeyi tamsa şikayet edene karşı dava açsa ne olacak peki 🤣
Karşı tarafın bütün avukat masraflarını ödeyecek, çünkü yalan ihbar verdiği için kimliği deşifre edilecek bir de karşı taraf maddi manevi tazminat davası açarsa jojodan kod kovalamaya gelecek.

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,561
23,368
113
Hz. Aboubakar'dan beklenmeyen hareketler