- 90,471
- 100,030
- 113
Niyet önemli dayı kumarbaza yeni gelir kapısı mı açılıyor yoksaBoşver sen kaliteli adamsın ne kadar uzun yazarsan yaz anlayana sivrisinek saz hesabı bu is
Niyet önemli dayı kumarbaza yeni gelir kapısı mı açılıyor yoksaBoşver sen kaliteli adamsın ne kadar uzun yazarsan yaz anlayana sivrisinek saz hesabı bu is
Nerden biliyon vergi kaçırdığını her Ibana para istiyen esnaf vergi mi kaçırıyor bu devlette ne vergiler kaçıranlar varbu hikayede etik olmayan davranış devletten vergi kaçırılması
Amed diye bir yer yoksa niye o zaman kendine dert ediyon dost😄😄😄kendini amedli diye niteleyen bir diyarbakırlıya anlatıyorsun bunu![]()
Nasıl başkasının zararı oluyor adam senden calmıs vergisini ödememiş onun ki etik arkadaşın ki zarar mı oluyorBence hiç ettik olmayan bir olay başkasının zararı üstüne para kazanmak esrar uyucturucu kadın satmakla bir farkı yok adam sana yardımcı olmuş Ibana at diye
Tahmin ediyorum clowers 😂😂Böyle boş konuları genelde forumdan başka bir arkadaş açardı bulaşıcı demekki
Vergi sistemi bu yüzden var adam günde 50 60 kişiye böyle yapsa vergi vermeden diğer vergi veren esnaflara haksızlık olmaz mı? Pos cihazı yoksa satiş yapmayacak tütüncüler de bile pos var lan adamlar vergi kacirmiyorBence hiç ettik olmayan bir olay başkasının zararı üstüne para kazanmak esrar uyucturucu kadın satmakla bir farkı yok adam sana yardımcı olmuş Ibana at diye
Ha devletin aldığı tüm vergiler ölçülü ve adil de diğerlerine haksızlık oluyor diye tatava yapıyorsunuz borunuzu garibana değil anasının nikahı gibi vergi yiyen malum kesime otturmeyin aman haVergi sistemi bu yüzden var adam günde 50 60 kişiye böyle yapsa vergi vermeden diğer vergi veren esnaflara haksızlık olmaz mı? Pos cihazı yoksa satiş yapmayacak tütüncüler de bile pos var lan adamlar vergi kacirmiyor
yanlışı yanlışla savunmasana kardeş ibanla para isteyen börekçi mi olur herkes senin gibi düşünse kimse vergi vermez memlekette bordrolu çalışanlar mı vergi versin sadece?Ha devletin aldığı tüm vergiler ölçülü ve adil de diğerlerine haksızlık oluyor diye tatava yapıyorsunuz borunuzu garibana değil anasının nikahı gibi vergi yiyen malum kesime otturmeyin aman ha
Sen burda bonus diye kovalanirsin adamlar altına araba çeker o zaman günde 30 kişiden böyle yaparakHa devletin aldığı tüm vergiler ölçülü ve adil de diğerlerine haksızlık oluyor diye tatava yapıyorsunuz borunuzu garibana değil anasının nikahı gibi vergi yiyen malum kesime otturmeyin aman ha
Defterler incelenecek,s.a geçen ekimde çok işlek bi börekçide 1 porsiyon kıymalı bide ayran içtim nakit yoktu pos cihazı yok kardeş ibana atacan dedi lavuğa ayar oldum ihbar ettim 31 aralıkta muhasebecim aradı birini şikayet mi ettin defteri incelemeye girmiş dedi hala sonuç yok şirketi de kapattım zaten muhassebeciye de soramam 150k üstünde vergi kaçırmışsa %10 ikramiye koyacağım ama orası zaten max 3 günde o ciroyu yapıyodur devletten paramı ne zaman alırım daha önce bu işe kalkışan var mı
Sen şimdi her iban vereni vergi kaçırıyormu sandın Allahım ya 😀 adamların herşeyi tamsa şikayet edene karşı dava açsa ne olacak peki 🤣s.a geçen ekimde çok işlek bi börekçide 1 porsiyon kıymalı bide ayran içtim nakit yoktu pos cihazı yok kardeş ibana atacan dedi lavuğa ayar oldum ihbar ettim 31 aralıkta muhasebecim aradı birini şikayet mi ettin defteri incelemeye girmiş dedi hala sonuç yok şirketi de kapattım zaten muhassebeciye de soramam 150k üstünde vergi kaçırmışsa %10 ikramiye koyacağım ama orası zaten max 3 günde o ciroyu yapıyodur devletten paramı ne zaman alırım daha önce bu işe kalkışan var mı
Karşı tarafın bütün avukat masraflarını ödeyecek, çünkü yalan ihbar verdiği için kimliği deşifre edilecek bir de karşı taraf maddi manevi tazminat davası açarsa jojodan kod kovalamaya gelecek.Sen şimdi her iban vereni vergi kaçırıyormu sandın Allahım ya 😀 adamların herşeyi tamsa şikayet edene karşı dava açsa ne olacak peki 🤣
Sorun nerede tam olarak dostum detaylandırsana bikendini amedli diye niteleyen bir diyarbakırlıya anlatıyorsun bunu![]()