- 2,932
- 2,704
- 113
Çevrim bitene kadar ne kazanırsak yarısı foruma dağıtılacak @TestoHaylan06 @Golcümetin @Muroo1988 sizinle özel ilgilenicem

İnşallah gardaşım benim sen kazan düşünmen yeter , adamsın veyselimÇevrim bitene kadar ne kazanırsak yarısı foruma dağıtılacak @TestoHaylan06 @Golcümetin @Muroo1988 sizinle özel ilgilenicem
Ekli dosyayı görüntüle 973956
Baştacısın abiİnşallah gardaşım benim sen kazan düşünmen yeter , adamsın veyselim
Bol şans dostÇevrim bitene kadar ne kazanırsak yarısı foruma dağıtılacak @TestoHaylan06 @Golcümetin @Muroo1988 sizinle özel ilgilenicem
Çok iyi niyetlisin de yedirmezler bu paraları kardeşim hwheÇevrim bitene kadar ne kazanırsak yarısı foruma dağıtılacak @TestoHaylan06 @Golcümetin @Muroo1988 sizinle özel ilgilenicem
Valla reis sabah 20k çeken gördüm 😃😃Çok iyi niyetlisin de yedirmezler bu paraları kardeşim hwhe
Saol dost hoşgeldinBol şans dost
Denemekte fayda var tabiki şans seninle olsunValla reis sabah 20k çeken gördüm 😃😃
Saol dost listede sende varsın etiket atmayı unutmusumDenemekte fayda var tabiki şans seninle olsun
Saol dostBol şanslar
Listede olmasakda gönüllerdeyiz teşekkürler canımSaol dost listede sende varsın etiket atmayı unutmusum
Bol şanslarÇevrim bitene kadar ne kazanırsak yarısı foruma dağıtılacak @TestoHaylan06 @Golcümetin @Muroo1988 sizinle özel ilgilenicem
CansınnnListede olmasakda gönüllerdeyiz teşekkürler canım
Saol dost hoşgeldinBol şanslar
İnşallah dostİlk maç sıkıntı gibi gerisi gelir
Hoşbulduk kazanırız inşSaol dost hoşgeldin
İnşallah dosttttHoşbulduk kazanırız inş