- 8,777
- 7,420
- 113
Biktirmistir 😂😂Nasil dogum gunu bonusu o aqq
Biktirmistir 😂😂Nasil dogum gunu bonusu o aqq
Zarali olun hemen yada imranli divrigi iyidir ama😂😂Sivaslı olanlardan secıyor kalanları yada yakın illerden ona göre beyler
AminAllah'ım sen bizi Veysel'in secicegi kişilerden eyle
Ee seçti ya seni jsjsjs komşuAllah'ım sen bizi Veysel'in secicegi kişilerden eyle
Hani nerde gormedimEe seçti ya seni jsjsjs komşu
Sankim rolu arada kaynation gibi😂😂Sivaslı olanlardan secıyor kalanları yada yakın illerden ona göre beyler
Piabellayı şimdi gördüm oynadım tutarsa çevrim tek maç 1.9 bassak yetiyo muAllah'ım sen bizi Veysel'in secicegi kişilerden eyle
Nasil dogum gunu bonusu o aqq
Ne bilim gel dedi ya sana görmedin herhalHani nerde gormedim
Herkes kafasına göre oynamış onu desteğe sor bencePiabellayı şimdi gördüm oynadım tutarsa çevrim tek maç 1.9 bassak yetiyo mu
Dayko nerde bu roll holi nerdee 😂😂Sankim rolu arada kaynation gibi😂😂
Allah dan orda da takip ettiydimDostlar ilk konumda takipleyen dostlarim vardı 3 kişiyi ordan seçtim kimsenin hakkina girmek istemem hepinizin emeği var hakkınızı helal edin
Dur abi toplu acacam 500 nereye yatırayım 1 k oldu 😀Sankim rolu arada kaynation gibi😂😂
1400 çekip ana parayla devam ediyorduk dimiSağlam site ama dursun kenarda dpst eline geçince alırsın
Helal dost 8 k dam 3 k dağıtmak bile yeterli vallaDostlar ilk konumda takipleyen dostlarim vardı 3 kişiyi ordan seçtim kimsenin hakkina girmek istemem hepinizin emeği var hakkınızı helal edin
Orasını bilmiyorum ya yalan yok1400 çekip ana parayla devam ediyorduk dimi