- 18,703
- 11,063
- 113
Helal olsunDostlar ilk konumda takipleyen dostlarim vardı 3 kişiyi ordan seçtim kimsenin hakkina girmek istemem hepinizin emeği var hakkınızı helal edin
Helal olsunDostlar ilk konumda takipleyen dostlarim vardı 3 kişiyi ordan seçtim kimsenin hakkina girmek istemem hepinizin emeği var hakkınızı helal edin
Yok hep 2li 1.90 tekli oynamaPiabellayı şimdi gördüm oynadım tutarsa çevrim tek maç 1.9 bassak yetiyo mu
Holi bu kaynatir valla😂😂ayak ustu ayni gun 3 kere carpti beni daha once😂😂Dayko nerde bu roll holi nerdee 😂😂
Olmadığın masa var mıAllah dan orda da takip ettiydim
Orda da takıpdeydim iyi x2 ödül olmus oldu eyvallah veyselimDostlar ilk konumda takipleyen dostlarim vardı 3 kişiyi ordan seçtim kimsenin hakkina girmek istemem hepinizin emeği var hakkınızı helal edin
6li masa puahahhaOlmadığın masa var mı
Sence??Rol yapacak olan var mı ona göre uyucam beyler ya
Hemso ac rolu 500 de ordan alacaz 500 dr senden bu gece zengniz 😂😂Holi bu kaynatir valla😂😂ayak ustu ayni gun 3 kere carpti beni daha once😂😂
1 saattir holi acacakRol yapacak olan var mı ona göre uyucam beyler ya
Sennn😂Sence??
Onko sen ben kapatiriz o zaman geceyi 😂😂Orda da takıpdeydim iyi x2 ödül olmus oldu eyvallah veyselim
Rolü kısa tut da kareas ısmarlaSence??
Dikkat et buradaki 500u almasin senden 😂😂Hemso ac rolu 500 de ordan alacaz 500 dr senden bu gece zengniz 😂😂
Sana dm mi yak ddm ama aslan hemsom yapar 😂😂1 saattir holi acacak
Beni 3 kere seçmiş olabilir emin değilimOnko sen ben kapatiriz o zaman geceyi 😂😂
Ben bı bakicam etrafi yoklicam ama @Holi44 kesin accakSennn😂
UnutSana dm mi yak ddm ama aslan hemsom yapar 😂😂
Torpagm oo bize kalkmaz onun ki 😂😂Dikkat et buradaki 500u almasin senden 😂😂
Bj mi dalsam diye dusunuomRolü kısa tut da kareas ısmarla