- 34,330
- 23,227
- 113
Şaşırmadık nedense 😂 @TestoHaylan06Voleybol 18-8 den 26-24 nasıl biter orispiler. Orlando 🐐 mecik de 16-8 den 26-26 bitti şikeciler
Şaşırmadık nedense 😂 @TestoHaylan06Voleybol 18-8 den 26-24 nasıl biter orispiler. Orlando 🐐 mecik de 16-8 den 26-26 bitti şikeciler
Sırf mini şortlu karılar var diye oynamiyorsa ne olayım 😄Jabsbhshhwhhdhbs
@Passion90 al buyur 🤣🤣🤣
Beni gülme krizine sokuyor ya şimdi uyarı aldı eskiden görecektin sabah bir kalkıyordum konumun altında bunun 20-30 tane küfürü sinirlendikçe küfür ediyordu 🤣Sırf mini şortlu karılar var diye oynamiyorsa ne olayım 😄
Deliriyorum yapma 😆😆Barcelona FC kızlar orispiler Allah belanızı versin 1.5 alt dedik yemiş
Noldu dayı
😄😄😄Barcelona FC kızlar orispiler Allah belanızı versin 1.5 alt dedik yemiş
Kazanmamız lazım
Mutlaka hemdeeeKazanmamız lazım
İnşallah abi hamburgu bekliyorum erkenden işi bitirmesi lazımKazanmamız lazım
İnternet zayıf sitelere girince 4.5 g tek diş 3 g ye düşüyor bakacam bakamıyorumİnşallah abi hamburgu bekliyorum erkenden işi bitirmesi lazım
Bakıyorum abi de maç hızlı gibiİnternet zayıf sitelere girince 4.5 g tek diş 3 g ye düşüyor bakacam bakamıyorum
Hamburg yazar az sonra dostumİnşallah abi hamburgu bekliyorum erkenden işi bitirmesi lazım
3_3 biter bu maçBakıyorum abi de maç hızlı gibi
Kupon yattı zannettim devam ediyormuş, bol şanslarin olsunNoldu dayı
İnşallah bende güveniyorum bakalım dost3_3 biter bu maç
Saol dayı boyun posun devrilmeye ölmeden mezara koydun biziKupon yattı zannettim devam ediyormuş, bol şanslarin olsun
En zoru bu olsa gerek dostum bu gelsin bakalım önceİnşallah bende güveniyorum bakalım dost