- 22,000
- 6,954
- 113
Şimdi baktım daNasıl gidiyor maçlar
Gitmiyor
Şimdi baktım daNasıl gidiyor maçlar
Kötü yavrumNasıl gidiyor maçlar
Umut fakirin ekmeği reis canı çıkmadı henuzOlmuycak sanırım Veyselim🥺
Çeken var mı acabaBu bonusu siteye düşünüp koyan o site elemanın ta yedi ceddini
İmkansız awÇeken var mı acaba
Ben buraya atacaktım kuralları öğrenmeden önce öğrendikten sonra atmadım taşlarlardı beniİmkansız aw
Geçen sene deneme bonusundan 1000₺ çektim uyumuşum gece 2.30 gibi aradı lavuk tüm sülalemin gbtsini sordu oynadığım oyunları sordu o arada 12-13 tane oyun oynamıştım uykulu uykulu küfür ettim anladım efendim onaylıyorum çekimi diyip ödemişti çapsız 2 tane YouTuber veledin açtığı siteBu bonusu siteye düşünüp koyan o site elemanın ta yedi ceddini
Mal site tek 5 k yatirmistim oda yüzde yüz iade almak için slot oynadım ilk defa ozaman kendi paramla fire icra diye bir oyun vardı 18 k cekmistiGeçen sene deneme bonusundan 1000₺ çektim uyumuşum gece 2.30 gibi aradı lavuk tüm sülalemin gbtsini sordu oynadığım oyunları sordu o arada 12-13 tane oyun oynamıştım uykulu uykulu küfür ettim anladım efendim onaylıyorum çekimi diyip ödemişti çapsız 2 tane YouTuber veledin açtığı site
Al bir kurşun da buradaKurşun gibi kod düşman istiyorsan bu kodu Alman yeterli 🤣
bende ariyom erhani başına bir iş mi geldiBu @Erhan2121 nerde bir soru soracam sabahtandir forma girmemiş
Saol dayımmm yine yolundasin 😄Geçmiş olsun Veysel
Bu mesajı yenge yazmıştır kesin abi 😄Al bir kurşun da burada