Knk inşallah gelir valla dost yatır çek yapacam kodlardan
Knk inşallah gelir valla dost yatır çek yapacam kodlardan
Bugün benim 1 ay önceki yoruma emoji atmış başka bi konudan 😃Sırf 5 ay önce 15 günde 2 milyon döndü hesapta var gerisini sen düşün
ıyıidir senden naber sen geldin tahir abi gittiEyw Ferrari ferdim nasilsin
Emin gelmezse bozsam bile sana yardımcı olucam hatırlat kuponu bozarsamKnk inşallah gelir valla dost yatır çek yapacam kodlardan
Bak abi onun gene zararı oldu bana onun yüzünden no değiştirdik güncellemeyi unuttuk eski telefknu SMS gidiyormuş banka kartlarına ben şifre belirlememisim ise bakHah şimdi öyle oldu yoksa Ziraat kolay kolay bloke koymaz o anca masallarda olur 🙂
He yav Tahir abiyle konuştum kötü oldu maalesef o karşıdaki orofosyonelıyıidir senden naber sen geldin tahir abi gitti
Vay beee VeyselimEmin gelmezse bozsam bile sana yardımcı olucam hatırlat kuponu bozarsam
pazartesiye kadar dinlensin hesapta paraBak abi onun gene zararı oldu bana onun yüzünden no değiştirdik güncellemeyi unuttuk eski telefknu SMS gidiyormuş banka kartlarına ben şifre belirlememisim ise bak
Bol bol şans diliyorum
Evet ziraatte sim bloke diye birşey var ATM'den onay falan veriyorsun yanlış girersen bloke oluyor cahil bankaBak abi onun gene zararı oldu bana onun yüzünden no değiştirdik güncellemeyi unuttuk eski telefknu SMS gidiyormuş banka kartlarına ben şifre belirlememisim ise bak
çok para lazım çokkkkpazartesiye kadar dinlensin hesapta para![]()
Dinlensin zaten oynamıyorum 3 4 gündür keyfim gayet yerindepazartesiye kadar dinlensin hesapta para![]()
Mecbur subedeyiz pzt 8 deEvet ziraatte sim bloke diye birşey var ATM'den onay falan veriyorsun yanlış girersen bloke oluyor cahil banka
kime lazım değil ki 3 gün oldu bahıs alamıyorum bırakacağım yakındaçok para lazım çokkkk
iyi ne güzel bırak bırakkime lazım değil ki 3 gün oldu bahıs alamıyorum bırakacağım yakında
Kestane lazım bize atacaksan getirtelim kuponuBu gelsin çavuşun resmini atarım
Gelmez bu
Elleme dursun zaten gidecek vardır bir hayırMecbur subedeyiz pzt 8 de
DM atarım 09.15 gibi sanaMecbur subedeyiz pzt 8 de