- 20,108
- 21,701
- 113
Yakında yengenin üstüne kuma olarak beni alacak 😂Meto görmesin fesatlanir hemen seni paylasamiyor
Yakında yengenin üstüne kuma olarak beni alacak 😂Meto görmesin fesatlanir hemen seni paylasamiyor
42 veriyor 15 i dagitiyorum bende böyle bir delikanliyimda gelmiyor nalet olasicaSon soru kupon 420k mi veriyor
Gelir kardeşim burdurluya haracini verirsen gelir 500 TL'ye dua ediyor kardesimiz42 veriyor 15 i dagitiyorum bende böyle bir delikanliyimda gelmiyor nalet olasica
Paramı yolla diyom testodan alırsın diyordu en son muhattap olmuyor kendileri yenge kiziyormus ibandan para atınca 😀sanki sana atınca IBAN olmuyorYakında yengenin üstüne kuma olarak beni alacak 😂
Testo açlıktan kurumuş ekmeği ısıtıp yiyor nasıl atacakmıs onuda sorsaydın 😁Paramı yolla diyom testodan alırsın diyordu en son muhattap olmuyor kendileri yenge kiziyormus ibandan para atınca 😀sanki sana atınca IBAN olmuyor
su an kampanya var 250 tlGelir kardeşim burdurluya haracini verirsen gelir 500 TL'ye dua ediyor kardesimiz
Bunlar hep yokuş yokuşş testo baba meto varya çok değişik birisi harbiden forumda onun kadar kontak birini görmedim ben bu kadar yenge korkusu olan ve sırf şort giyiyorlar diye voleybol oynayan birinide gormedimTesto açlıktan kurumuş ekmeği ısıtıp yiyor nasıl atacakmıs onuda sorsaydın 😁
Maşallahsu an kampanya var 250 tl
atm kart var mı ZiraatMaşallah
Mecbur kankaaa mecbur yenge çalışıyor sanırım meto cocuklara bakıyor şu Şaban'ın filmi varya evin ortasında güdük Necmi ile çamaşır falan yıkıyor karı işten gelince sıraya falan çekiyor Hah o normalde metinin hayatından esinlenmiş 😂Bunlar hep yokuş yokuşş testo baba meto varya çok değişik birisi harbiden forumda onun kadar kontak birini görmedim ben bu kadar yenge korkusu olan ve sırf şort giyiyorlar diye voleybol oynayan birinide gormedim
Blokeli var 2 taneatm kart var mı Ziraat
Çok andık birazdan emojiyle başlar tepki vermeye 😀Mecbur kankaaa mecbur yenge çalışıyor sanırım meto cocuklara bakıyor şu Şaban'ın filmi varya evin ortasında güdük Necmi ile çamaşır falan yıkıyor karı işten gelince sıraya falan çekiyor Hah o normalde metinin hayatından esinlenmiş 😂
parası yokken girmez foruma rahat rahat sallayabilirsin 😁Çok andık birazdan emojiyle başlar tepki vermeye 😀
Sana bol şans gülüm ben yatıyorum umarım gelir kuponun varmı bir isteğinÇok andık birazdan emojiyle başlar tepki vermeye 😀
Öpüyorum seni Allah'a emanetSana bol şans gülüm ben yatıyorum umarım gelir kuponun varmı bir isteğin