Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Veysel58 / Kombine

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
9.99

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,358
3,309
113
Testo açlıktan kurumuş ekmeği ısıtıp yiyor nasıl atacakmıs onuda sorsaydın 😁
Bunlar hep yokuş yokuşş testo baba meto varya çok değişik birisi harbiden forumda onun kadar kontak birini görmedim ben bu kadar yenge korkusu olan ve sırf şort giyiyorlar diye voleybol oynayan birinide gormedim

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,108
21,701
113
Bunlar hep yokuş yokuşş testo baba meto varya çok değişik birisi harbiden forumda onun kadar kontak birini görmedim ben bu kadar yenge korkusu olan ve sırf şort giyiyorlar diye voleybol oynayan birinide gormedim
Mecbur kankaaa mecbur yenge çalışıyor sanırım meto cocuklara bakıyor şu Şaban'ın filmi varya evin ortasında güdük Necmi ile çamaşır falan yıkıyor karı işten gelince sıraya falan çekiyor Hah o normalde metinin hayatından esinlenmiş 😂

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,358
3,309
113
Mecbur kankaaa mecbur yenge çalışıyor sanırım meto cocuklara bakıyor şu Şaban'ın filmi varya evin ortasında güdük Necmi ile çamaşır falan yıkıyor karı işten gelince sıraya falan çekiyor Hah o normalde metinin hayatından esinlenmiş 😂
Çok andık birazdan emojiyle başlar tepki vermeye 😀

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,358
3,309
113
Dostlar şaka bi yana betrupi deki Gates of olympus da birşey var şans olamaz arkadasla ben 3 gündür yokluyoruz rtp 96.50 ve sürekli garanti 200-300 satın alıma 50x düşüyor sitenin odemedede bı sorun yok slot oynayanlar baksın