- 4,812
- 1,729
- 113
golllllll
Hiç acelemiz yok kardeş sen paradan haber ver 😁Ekli dosyayı görüntüle 981482
Dostlar daha kupon sonuclanmadi çekim yapicam sonuçlanınca ordan dağıtım olucak
Sende delay varGol Veysel efendi
Sülo şimdi seçildim secildin ya bidaha veyselin tutan kupona denk gelmezsin yada onun kupon tutar sen olmazsın.ben kaç kere takip ettim hep patladı bu kez oturdu1.13 TL talibimmm
İnternet uyuz sanırımSende delay var
ben ilk defa takip ettim demekki sende bisey var😀😀Sülo şimdi seçildim secildin ya bidaha veyselin tutan kupona denk gelmezsin yada onun kupon tutar sen olmazsın.ben kaç kere takip ettim hep patladı bu kez oturdu
O kimşu tiktoktan zaferhubu izleyen varmi😀
ben umutluyum başta totemi koydum ben geleceğini zaten biliyordum 😅burdan bize bişey cıkmaz anlaşıldı yiyiciler geldi kupon kazanınca herkese iyi geceler![]()
Bnde ne olcak bnde olsa yine tutmazdi.adsm gözü kara oynuyo baksana oranlara benmi girip gol atayim bu yaştan sonraben ilk defa takip ettim demekki sende bisey var😀😀
O kadar takip ettin bari ödülü alda gitburdan bize bişey cıkmaz anlaşıldı yiyiciler geldi kupon kazanınca herkese iyi geceler![]()
yedirmezlerO kadar takip ettin bari ödülü alda git
bu yaştan sonra eyt beklicen yada yaşı kankaBnde ne olcak bnde olsa yine tutmazdi.adsm gözü kara oynuyo baksana oranlara benmi girip gol atayim bu yaştan sonra
Sulo burdamsn🤣maçı açıcam babam kumanda elinde uyumuş vermiyo😀
Ben hakkıni savunurum gerekirse 3 günde senin için banlanirimyedirmezler![]()