- 43,684
- 15,750
- 113
Tebrikler dost şansın daim olsun
Gelir belki dost bitti mi maçulan bi 3200 lira aldık kupon tuttu bu heerenveen kahpesine faul oynadim 1.30 dan yatiyorum şaka gibi delırcem
Sen unuttuğun için dahil etmediğini bildiğim için dile getirdim dost adamsinKemal ve makineyi de ekleyelim doğru diyosun dost
O mevzu be oldu besiktas geldi bugün birsey olmamis gibi
hadi boş yapma 500 tl nin keyfini cikarSenin seviyenin yetmeyeceği şakalar bunlar. Roll harici muhabbete katılırsan erhanla, bu ekiple samimiyeti anlarsın
Sonuna kadar destekledim seni. Çünkü tamamen haklıydın dost.Bana kufur etti banlandi kardesim intikam alindi
Bu Kadro 1966 İngiltere Dünya Kupası şampiyon kadrosu 😅Brezilya milli takim genis kadrosu
la adam yüssüz yapışkan ya buluyor da dolandıracak adam ne karaktersizdir çözemedimO mevzu be oldu besiktas geldi bugün birsey olmamis gibi![]()
Kaçırdık mı dağıtımı be@butragueno
@Marley
@Calypso13
@Malatyali44
@akin1996
@JayJayOkocha
@JackWilshere10
@zeisy
@Yapabilirim
@fearjr1992
@JanValjaN
@Erhan2121
Akın sen tahire ulastirirsin o da var listede
@Lazistan08
@Mülayim6060
@TheNightMare
Beyler listem bu şekilde herkesin emeğine sağlık ben ulasicam sizlere
Abi o kadroyu kralice elizabeth hatirlamiyodur sen nasil hatirliyon dkdkdkdkdkddkdBu Kadro 1966 İngiltere Dünya Kupası şampiyon kadrosu 😅
Lan metin sen misinhadi boş yapma 500 tl nin keyfini cikar
la adam yüssüz yapışkan ya buluyor da dolandıracak adam ne karaktersizdir çözemedim
Hocam var ol.Sonuna kadar destekledim seni. Çünkü tamamen haklıydın dost.
metin kim abi ben sarıların süloLan metin sen misin
Yok la ne metiniLan metin sen misin
İngilizlerin son Dünya Kupası şampiyonluğu nasıl hatırlamayam 😅😅Abi o kadroyu kralice elizabeth hatirlamiyodur sen nasil hatirliyon dkdkdkdkdkddkd
Olabilir ha milleti kudurtmaya çalışıyor. Benimle tartışıyo, laf edip 15 dk sonra rollinge katılıyoLan metin sen misin
Yapistir agaTek zara hisseler 2 Kata çıkar!! Kabul edenler beğensin