- 22,245
- 27,687
- 113
Kaybettik beyler sıfırız artık
La sen konudan ban yemedin mi nasil yazıyorsun konuya la puahaHocam var ol.
+orduluOlabilir ha milleti kudurtmaya çalışıyor. Benimle tartışıyo, laf edip 15 dk sonra rollinge katılıyo
Kanka son gelismeleri bilmiyom ama lazistan da ayni seyi yapmisti ona da ayni tepkiyi gösterseydiniz keşkela adam yüssüz yapışkan ya buluyor da dolandıracak adam ne karaktersizdir çözemedim
Ya derdimize derman, ya katlimize fermanTek zara hisseler 2 Kata çıkar!! Kabul edenler beğensin
Bol sans
Hacı umudumuzu kaybedersek biteriz o yüzden umut bizi yaşatan var bizimde umudugumuz sermaye toplayıp denicez yine 😀 inşallah bizde kazanırızİhtiyaç fazlaymış be reis🤣
@Malatyali44 ben 130 istemiyorum hocam 50 olsa yeter dua edersen duacin olurum puaha@Malatyalı hoca @vurucu999 ya muska mı yazdın ne yaptın adamın şansı döndü
Daimon reis duzeltti hakli oldugum icin 😀La sen konudan ban yemedin mi nasil yazıyorsun konuya la puaha
Mosad gibisin errhanım senden kaçmıo 😅😅La sen konudan ban yemedin mi nasil yazıyorsun konuya la puaha
o sıralar hiç bilgim yoktu valla lordvolde ye de aynı şekil yapmışKanka son gelismeleri bilmiyom ama lazistana da ayni seyi yapmisti ona da ayni tepkiyi gösterseydiniz keşke![]()
Hocam ne zaman isimler toplandı sigaraya gittik geldik dağıtım olmuş@Malatyalı hoca @vurucu999 ya muska mı yazdın ne yaptın adamın şansı döndü
Yok dost ben çok ban yediğim için bu islere özenle bakıyorum benden kaçmaz ban olayları puahMosad gibisin errhanım senden kaçmıo 😅😅
Hoca duaya yatmış Erhanım yakındır vurgun yapması 😅😅@Malatyali44 ben 130 istemiyorum hocam 50 olsa yeter dua edersen duacin olurum puaha
Oraya birdaha Ciqlett de ekle bari 😂😂Kemal ve makineyi de ekleyelim doğru diyosun dost
Anca bizim hoca kendi etrafında döner puahaHoca duaya yatmış Erhanım yakındır vurgun yapması 😅😅
İsimler gönüllerde yazılı üstad konu sahibi seçti bitirdiHocam ne zaman isimler toplandı sigaraya gittik geldik dağıtım olmuş
Vallahi yalan yok dua ettim bugün@Malatyalı hoca @vurucu999 ya muska mı yazdın ne yaptın adamın şansı döndü