- 16,653
- 12,795
- 113
Arkada paran varsa bozma bence kanka
Bol şans dost
İlk yarı 0 0 bitti riskli ama
5 kurusum yok ama riske giricem dostArkada paran varsa bozma bence kanka
hollanda la orası neler olur neler bu iki takım iyidir 60 65 e kadar 2 atabilirlerPatrick te gelir de hereveen gol olmamış daha la miktarda su yoklukta ateş ediyor sans olacak adam da sans
Haydi bol sanslaarr
La inş gelir canı gönülden bol şanss
riski göze almışsın zaten buradan güzel miktar alamazsan zaten hiç ilerlemez5 kurusum yok ama riske giricem dost
O zaman boz gitsin kanka 22k az para değil5 kurusum yok ama riske giricem dost
Patrick atarsa boz kanka 3 gol ikinci yari o maçtan gelmesi çok zor futbol belli olmazda la ole bir kupon ki bozsan gelse üzülürsün gelmezse sıfır kalacan o daha da beterValla çok kararsız kaldım başka para da yok kanka ama beklicem biraz
Şükür dost bizde uğraşıyoruz iste ne yapalımVarol dostum şükürler olsun sen nasılsın
Bol mayonezli olsun dost iyi şanslar 👍🏽 🍀
Bol sans
2.5 ust oranına baktim uçuk bir orani yok gelirmi gelir aslında dahollanda la orası neler olur neler bu iki takım iyidir 60 65 e kadar 2 atabilirler
Dostum tek maç o yüzden riskli tek maç olmasa lig olsa bekle derim ama karar senin tabi5 kurusum yok ama riske giricem dost
la hollanda ligi gol bekledigi italya degil olma şansı yüksek beklesinO zaman boz gitsin kanka 22k az para değil