- 25,912
- 6,820
- 113
Bol şans güzel kupon 60a kadar gol gelmesi lazım
Bilemedim bozum da iyi şans aslındala hollanda ligi gol bekledigi italya degil olma şansı yüksek beklesin
Kasa sıfirmis kanka o y7zden boz dedim de gelirse de güzel para birakiola hollanda ligi gol bekledigi italya degil olma şansı yüksek beklesin
Bol bol şanslar dost
Tek maç olması sıkıntı yenen finale çıkacak ne kadar risk alırlar gol olsa bile riske atamazlarPatrick atarsa boz kanka 3 gol ikinci yari o maçtan gelmesi çok zor futbol belli olmazda la ole bir kupon ki bozsan gelse üzülürsün gelmezse sıfır kalacan o daha da beter
Hoşgeldin kardomBol sanssslar
Attilar la bozma artik puahaBeyler şimdilik bozmuyorum her türlü beklicem riske giriyorum ki inşallah 60'a kadar bir gol gelirse şampiyonuz
Haci inşallah kalbinden geçen olurBeyler şimdilik bozmuyorum her türlü beklicem riske giriyorum ki inşallah 60'a kadar bir gol gelirse şampiyonuz
oran isterse 1000 olsun bu iş şans %1 bile olsa umut var ve hollanda ligi olunca erken goller ile cash out artar hollanda ligi baslamadan thistle macında 2 gol cıkarsa yeme de yanında yat2.5 ust oranına baktim uçuk bir orani yok gelirmi gelir aslında da