Vallahi beni çok günaha soktu o site ya hala aklıma geldikçe küfür ediyorum 2fa aktif hesabıma giriyorlar bu olay kac kişinin başına gelebilirkiErhan gibi 2misli sitelerde oynamaz demi kardeşim 😅😅
Vallahi beni çok günaha soktu o site ya hala aklıma geldikçe küfür ediyorum 2fa aktif hesabıma giriyorlar bu olay kac kişinin başına gelebilirkiErhan gibi 2misli sitelerde oynamaz demi kardeşim 😅😅
Yedeklere 2 isim daha lazimdiYedeklere @makina123 mı alalım nöbetçi golcü Semih gibi 😅
Papazın kıcına asayı mı dürtcen hoca ne yapcan 😅😅Normal dua ettim dost, yarin vurucu dost için ayin yapacagim
Valla gangda birsey demedi o demezse suekli3noyle yapar bula adam yüssüz yapışkan ya buluyor da dolandıracak adam ne karaktersizdir çözemedim
Site şwrefsiz kardeşim yapcak bısey yokVallahi beni çok günaha soktu o site ya hala aklıma geldikçe küfür ediyorum 2fa aktif hesabıma giriyorlar bu olay kac kişinin başına gelebilirki
Kim onlar reisYedeklere 2 isim daha lazimdi![]()
Besiktas bugun gelmis heralde foruma akıbeti ne oldu acaba durumun@Barrios un Canı sagolsun dostum. Bugün kü en büyük sevincim insanların iyi niyetine karşılık bencilce davranan üyelerin avucunu yalaması oldu. Bu sevinç bana yeter bu gece.
Eskiden yaptıkta sizin kadar dağıtım yapamadık tabi iş vardı yoğundum şimdi işten ayrıldık daha fa foruma girebiliyorum ama listedeki arkadaşlar kadar yapamadık onlar gerçekten çok dağıtım yaptıSende çok dağıttın zamanında senide hatırlarım dost
MeçhulBesiktas bugun gelmis heralde foruma akıbeti ne oldu acaba durumun
Salak misin cocugum o da ordulu diye dedim nasil bi low iqsun yavne oldu ordulularınkini çok aldın galiba iz bırakmış unutamıyorsun
para bitince kafaya dank eder onunda bu beni 10k çarpmıştı diye şimdi cepler dolu kafa rahatValla gangda birsey demedi o demezse suekli3noyle yapar bu
Kod kovalıyorduBesiktas bugun gelmis heralde foruma akıbeti ne oldu acaba durumun
müzelik eşya olduBesiktas bugun gelmis heralde foruma akıbeti ne oldu acaba durumun
Bencillik bitmez Arif hocam@Barrios un Canı sagolsun dostum. Bugün kü en büyük sevincim insanların iyi niyetine karşılık bencilce davranan üyelerin avucunu yalaması oldu. Bu sevinç bana yeter bu gece.
Küfür olmadığı sürece forumda dolandırmak serbest. Para alışverişi yasak denilip geçiyorBesiktas bugun gelmis heralde foruma akıbeti ne oldu acaba durumun
😁müzelik eşya oldu![]()
Bakalım kanka vardır bi açıklaması iki kelamı ama yakışmadıAz once arama yerine yazdim da aciklama yapmadan devam etmis cok garip @gangplank gelsede ne konustular ne oldu ogrensek