- 20,088
- 21,694
- 113
Eşref iyi çocuk ama rollingi boğucu 570+ (92) Multi hesap rolling takip ediyor ona kafada dayanmaz bünyede 🤣
Puahahha konudakiler metine musallat olur simdi
Eskı banlanan hesabını yazdım dıye kızdı sanırımEşref iyi çocuk ama rollingi boğucu 570+ (92) Multi hesap rolling takip ediyor ona kafada dayanmaz bünyede 🤣
KimEskı banlanan hesabını yazdım dıye kızdı sanırım
Kendime 2 günlük sefer tası hazırlayıp takibe gidiyorum dost 2 gün sonra görüşmek üzere.
Ulan metin puahhaEskı banlanan hesabını yazdım dıye kızdı sanırım
Metini çarmıha gereceklerPuahahha konudakiler metine musallat olur simdi
12 saat bosluk kaldı adamlaraMetini çarmıha gerecekler
Ulan ifşala diye mi söyledim. 50 kez tembih ettim seni
Yav Metin aman bosver sen adamın konusuna girip niye yazıyorsun ki boşver be adam yüz kere sana gelme demiş konuma yazma demiş kendi halinde takılıyor kimseden para talep etmez pul talep etmez bu yüzden sana sinir oluyorum sanane ki abi forumdan admin degilsin Forum sahibi değilsin bırak onlar düşünsünEskı banlanan hesabını yazdım dıye kızdı sanırım
Senın soledıgını solemem kanka rahat ol aramızdaUlan ifşala diye mi söyledim. 50 kez tembih ettim seni
Sen bir fedaisin ve halkin için kendini feda ettin spartacus12 saat bosluk kaldı adamlara
Gerçekten şu an aramızda yaniSenın soledıgını solemem kanka rahat ol aramızda
Cekim gelmeden metin banlansa da odul sana geçseSen bir fedaisin ve halkin için kendini feda ettin spartacus
Bosver kardesım herkes kendıne yakısanı yapar@EşrefTEK80 sor bakalım forumdaki şakşakçılarina vurucu mu dilenci ben mi diye? Ben sana ne dedim de dönüp bana laga luga yapiyosun. Senin forumda açtığın rol kadar bizim ödül dağıtmışligimiz var.
Yaşını başını almış adamsın, düzgünce cevap verip konuşmak yerine ettiğin hakaret senin karakterini gösterir.
Metin kim diye sorsan anlatamam ama tam olarak metin bu bunu yapar puahhaYav Metin aman bosver sen adamın konusuna girip niye yazıyorsun ki boşver be adam yüz kere sana gelme demiş konuma yazma demiş kendi halinde takılıyor kimseden para talep etmez pul talep etmez bu yüzden sana sinir oluyorum sanane ki abi forumdan admin degilsin Forum sahibi değilsin bırak onlar düşünsün