- 50,024
- 37,855
- 113
Onlarda pragmatıc takılıyoBenim teyzemin oğlu pilot teğmen kokpite kadar girmiştim vakti zamanında pek bi forsu yok perde ve portakal suyu harici business in
Onlarda pragmatıc takılıyoBenim teyzemin oğlu pilot teğmen kokpite kadar girmiştim vakti zamanında pek bi forsu yok perde ve portakal suyu harici business in
Yazıklar olsun tam bir hayalkırıklığısın. 10500km öteden beni koparıyorsun da yanı başında ki adamı pas geçiyorsun. Beceriksiz seniKonusma olmadı yerıme gectım bakıyeyı goremedım onu merak ettım
Metinin hayattan enstantaneler puhaha ama kolpaBak yalansız soluyorum samsuna gıderken ucakla gıttım bussınes te yolcunun bırı bızden once oturmustu yerıme gıderken baktım ekranına jojobetın yesıl ekranı yukarda pragmatıc acıyordu jojobet dedım seslı sekılde bır dondu arkaya suratı gormen lazım sonra sende mı bakısı yaptı gulumsedı eleman
Barrios baronYazıklar olsun tam bir hayalkırıklığısın. 10500km öteden beni koparıyorsun da yanı başında ki adamı pas geçiyorsun. Beceriksiz seni
2 dk muhabbey etsek sökerdım cıgerınıYazıklar olsun tam bir hayalkırıklığısın. 10500km öteden beni koparıyorsun da yanı başında ki adamı pas geçiyorsun. Beceriksiz seni
Metin hocam son zamanlarda boyuna uçaktasın uçuyorsun. Uçağa binerek mi yoksa içerek mi uçuyorsun, bu bitmeyen yolculuğun hikmeti nedir.Bak yalansız soluyorum samsuna gıderken ucakla gıttım bussınes te yolcunun bırı bızden once oturmustu yerıme gıderken baktım ekranına jojobetın yesıl ekranı yukarda pragmatıc acıyordu jojobet dedım seslı sekılde bır dondu arkaya suratı gormen lazım sonra sende mı bakısı yaptı gulumsedı eleman
Umarım dediğin gibi olur son 1.30 dk boş geçti7 dk varmis agabey kör olsalar koklaya koklaya 16 daha atarlar
Anam 😁@sinansrml63 olabilir mi kanka ismini sorsaydin bir
@vurucu999 buna odul verme yazıları bıldırıyoBildirildin
Son 20 dk 1 er gole won beeeFrebet 1 mac gelmis 2 mac kalmis diğer takımda kırmızı yemis 2 takim da 10 kiis 1 gol gelmez artık kırmızı lar da beni buldu gece gece
Senin hesap ta var bir cenabetlik galibaUmarım dediğin gibi olur son 1.30 dk boş geçti
Sabıhadan bınıyorsun 1400 tlMetin hocam son zamanlarda boyuna uçaktasın uçuyorsun. Uçağa binerek mi yoksa içerek mi uçuyorsun, bu bitmeyen yolculuğun hikmeti nedir.
Allahın maymunu@sinansrml63 olabilir mi kanka ismini sorsaydin bir
Ne ödülü kardeşim ödül yok ki konuda@vurucu999 buna odul verme yazıları bıldırıyo
Nerdd normalde kg bahsielrim geliyor du haylanin cenabet hesabin da olmuyor puahaSon 20 dk 1 er gole won beee
Kaç lazımdıUlan maç 68 te takıldı kaldı