- 9,394
- 6,649
- 113
Ozellikle suudiler dkdkdkHangi Arap ama kardesım dünya kadar Arap var
Ozellikle suudiler dkdkdkHangi Arap ama kardesım dünya kadar Arap var
Şu konuyu üste çek artık bulamıyorum be adamTeke kaldi hadi bir mucize
Kaç gibi baslariz kaç maçlarına antrenman yapayım azHersey yarın belli olucak kardesım andjajajskska
İtiraz ediyorum. Yanlışlık var. 2 tane Metin var.@Metings1905 @Calypso13 @Golcümetin @TestoHaylan06 dostlar sizi alıyorum en başından beri buradasınız.
Kalan dostlar helal etsin devam edicez zaten
Tanrı yar ve yardımcın olsun yiğidimTeke kaldi hadi bir mucize
Emine hanım sizin gibi bir meslaktaşımla aynı platformu paylaşmak beni ziyadesiyle memnun etti. Kumar hayatınızda başarılar dilerim hanım efendiBenim buyur
Haydaaaİtiraz ediyorum. Yanlışlık var. 2 tane Metin var.
Bende buradayımmm şdşşdşEmine hanım sizin gibi bir meslaktaşımla aynı platformu paylaşmak beni ziyadesiyle memnun etti. Kumar hayatınızda başarılar dilerim hanım efendi
Aferin Mardinli nasıl konuşulacağını biliyorsunEmine hanım sizin gibi bir meslaktaşımla aynı platformu paylaşmak beni ziyadesiyle memnun etti. Kumar hayatınızda başarılar dilerim hanım efendi
Bol.sans gardasim.bi sonraki mesajin won olsunTeke kaldi hadi bir mucize
Meslekte her zaman pozitif ayrımcılığı savundum Emine hanım.Aferin Mardinli nasıl konuşulacağını biliyorsun
Akşam 20 den sonra kardesımKaç gibi baslariz kaç maçlarına antrenman yapayım az
Ben ayrımcılığın her türlüsüne karşıyımMeslekte her zaman pozitif ayrımcılığı savundum Emine hanım.
Sizin yüzünüz eskidi hanımefendi meslekte 21. Yıldönümünüzü kutladık geçen günBende buradayımmm şdşşdş
😁Sizin yüzünüz eskidi hanımefendi meslekte 21. Yıldönümünüzü kutladık geçen gün
4 günlük konu hayırlı olsunEsrefciler kosun
Link alabilir miyimEsrefciler kosun