- 80,967
- 54,136
- 113
La biz burdaydik ne biliyim birde banlanacak bisey degil diye düşündükSen tecrübelisin niye engel olmadın ey benim Suatım 😆😆
La biz burdaydik ne biliyim birde banlanacak bisey degil diye düşündükSen tecrübelisin niye engel olmadın ey benim Suatım 😆😆
ben onun çocukluğunu, o varoş kokusunu bilirim@Calypso13 iyidir ah bide parayı vursa
Makinacim senin nezninde soylim, bana bir allahin kulu hicbir laf edemez. Kimse bak kimse. Kibirden falan da degil. Bana 1 geldilerse ben herkese 3 gitmisimdir. Onlarin yaptigi hareketleri biz yapınca uluorta yere yazanlar utansin. Gecmiste yasananlari unutanlar utansin. Vefadan nasiplenmeyen insanlar utansin. Laf ortaya ustune alinmak isteyen alinsin. Kurt kocamayiversin son sozum budur. Kin tutabilen biri degilim herkese selamun aleykumyok be dayım çağdaş iyidir laflıyoruz
tabi gerektiği yerde gerekeni de söylemek lazım
sende foruma renk veriyorsun 😂
Umarım öyle olur tahrik sonucu söylenen bir söz var ortada. Hep mi ev sahibi suclu? Hırsızın hic mi sucu yok.@Shellac bir bakar çaresine Akınım
Valla eskiden veren eldik ama cabuk unutuluyor jayjay. Uzerine alınmayacağını biliyorum@Calypso13 iyidir ah bide parayı vursa
Replay atmicaksan tavla oynicam zaten kavga sarmadı hep istemem yan cebimde dursun tripleri var at izleyekEşrefin anlamadığı şu kardesım burda kim 2 gün millete sayı saydırsa makara konusu olur kaldıramıyorsan konu açma ha adamın da suçu yok gerçi abi kaç kere ben gördüm işi olan takip etmesin diyor ama 50 kişi takip ediyor o yüzden tek suclu @metings
Benim anlamadığım da ne biliyon mu bu adam millete niye para dağıtıyor anlam veremiyorum harbiden bi çok insana para dağıtıyor hadi alışverişin olduğu adama atarsın da hep de para dağılmasına anlam veremiyorumEşrefin anlamadığı şu kardesım burda kim 2 gün millete sayı saydırsa makara konusu olur kaldıramıyorsan konu açma ha adamın da suçu yok gerçi abi kaç kere ben gördüm işi olan takip etmesin diyor ama 50 kişi takip ediyor o yüzden tek suclu @metings
Hep böyle dediğimiz insanlar vurdu 😅😅😅ben onun çocukluğunu, o varoş kokusunu bilirim
yıllardır hep bir umut parayı vurur mu diye bekledim ama
artık vazgeçtim bu saate kadar vuramayan sittinsene vuramaz
AsMakinacim senin nezninde soylim, bana bir allahin kulu hicbir laf edemez. Kimse bak kimse. Kibirden falan da degil. Bana 1 geldilerse ben herkese 3 gitmisimdir. Onlarin yaptigi hareketleri biz yapınca uluorta yere yazanlar utansin. Gecmiste yasananlari unutanlar utansin. Vefadan nasiplenmeyen insanlar utansin. Laf ortaya ustune alinmak isteyen alinsin. Kurt kocamayiversin son sozum budur. Kin tutabilen biri degilim herkese selamun aleykum
Aleyküm selamMakinacim senin nezninde soylim, bana bir allahin kulu hicbir laf edemez. Kimse bak kimse. Kibirden falan da degil. Bana 1 geldilerse ben herkese 3 gitmisimdir. Onlarin yaptigi hareketleri biz yapınca uluorta yere yazanlar utansin. Gecmiste yasananlari unutanlar utansin. Vefadan nasiplenmeyen insanlar utansin. Laf ortaya ustune alinmak isteyen alinsin. Kurt kocamayiversin son sozum budur. Kin tutabilen biri degilim herkese selamun aleykum
Valla siz de vurmus givi görünmüyorsunuz ama neyse djxhzhben onun çocukluğunu, o varoş kokusunu bilirim
yıllardır hep bir umut parayı vurur mu diye bekledim ama
artık vazgeçtim bu saate kadar vuramayan sittinsene vuramaz
Irak Milli takıminin Dünya Kupasini alma ihtimali daha kuvvetli.@Calypso13 iyidir ah bide parayı vursa
Daha önce aldığın 2-3 radikal karardan biri umarım bu kez gözün açılmıştır çünkü ben demiştim paraya tapıyo para için yalanı dolanı seviyo her para mevzusunda var her para kavgasında var heer dağıtımın içinde var neyseBügün yaşanan rezillikten sonra,hele ki vurucu gibi kalender bir adam banlandıktan sonra, bu forumu sadece bilgi almak amaçlı kullanmayan alçaktır. Bundan sonra şahsıma iftira atılmadığı, değerlerime hakaret edilmediği sürece hiçbir konunun, yorumun ve muhabbetin içinde olmayacağım. Parası olanı şakşakçısı çok olur ve doğru söyleyeni 8 köyden kovarlar. İyi forumlar
Kardesim herkes sana abi baba çekerse butun herkesten bu ilgiyi beklersin, sana makara yapilirsa hakaret algilarsin. E seni uyaracak kimsede yok para vermez ac kaliriz korkusundan. Sonuç bu.Eşrefin anlamadığı şu kardesım burda kim 2 gün millete sayı saydırsa makara konusu olur kaldıramıyorsan konu açma ha adamın da suçu yok gerçi abi kaç kere ben gördüm işi olan takip etmesin diyor ama 50 kişi takip ediyor o yüzden tek suclu @metings
Aynı ben bende dağıttım sonra bioaya yazdımBenim anlamadığım da ne biliyon mu bu adam millete niye para dağıtıyor anlam veremiyorum harbiden bi çok insana para dağıtıyor hadi alışverişin olduğu adama atarsın da hep de para dağılmasına anlam veremiyorum
Aynen bu forumda maalesef parası olan adam yerine koyuluyor , parası olmayan insan adamsa bile etek giydirmeye çalışıyorlar. Çok haklısınBügün yaşanan rezillikten sonra,hele ki vurucu gibi kalender bir adam banlandıktan sonra, bu forumu sadece bilgi almak amaçlı kullanmayan alçaktır. Bundan sonra şahsıma iftira atılmadığı, değerlerime hakaret edilmediği sürece hiçbir konunun, yorumun ve muhabbetin içinde olmayacağım. Parası olanı şakşakçısı çok olur ve doğru söyleyeni 8 köyden kovarlar. İyi forumlar
bu işler böyledir yeğen sen bakma şu sıralar araba falan aldım biraz kredi borcum falan var da şöyle sağlam kasa amusnet yapamıyoruzMakinacim senin nezninde soylim, bana bir allahin kulu hicbir laf edemez. Kimse bak kimse. Kibirden falan da degil. Bana 1 geldilerse ben herkese 3 gitmisimdir. Onlarin yaptigi hareketleri biz yapınca uluorta yere yazanlar utansin. Gecmiste yasananlari unutanlar utansin. Vefadan nasiplenmeyen insanlar utansin. Laf ortaya ustune alinmak isteyen alinsin. Kurt kocamayiversin son sozum budur. Kin tutabilen biri degilim herkese selamun aleykum
Şöyle düşün TahirimBenim anlamadığım da ne biliyon mu bu adam millete niye para dağıtıyor anlam veremiyorum harbiden bi çok insana para dağıtıyor hadi alışverişin olduğu adama atarsın da hep de para dağılmasına anlam veremiyorum