Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling vurucu999 | Kasa 3.550 Hedef 20k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,904
13,137
113
yok be dayım çağdaş iyidir laflıyoruz
tabi gerektiği yerde gerekeni de söylemek lazım
sende foruma renk veriyorsun 😂
Makinacim senin nezninde soylim, bana bir allahin kulu hicbir laf edemez. Kimse bak kimse. Kibirden falan da degil. Bana 1 geldilerse ben herkese 3 gitmisimdir. Onlarin yaptigi hareketleri biz yapınca uluorta yere yazanlar utansin. Gecmiste yasananlari unutanlar utansin. Vefadan nasiplenmeyen insanlar utansin. Laf ortaya ustune alinmak isteyen alinsin. Kurt kocamayiversin son sozum budur. Kin tutabilen biri degilim herkese selamun aleykum

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Eşrefin anlamadığı şu kardesım burda kim 2 gün millete sayı saydırsa makara konusu olur kaldıramıyorsan konu açma ha adamın da suçu yok gerçi abi kaç kere ben gördüm işi olan takip etmesin diyor ama 50 kişi takip ediyor o yüzden tek suclu @metings
Replay atmicaksan tavla oynicam zaten kavga sarmadı hep istemem yan cebimde dursun tripleri var at izleyek

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,974
27,274
113
Bügün yaşanan rezillikten sonra,hele ki vurucu gibi kalender bir adam banlandıktan sonra, bu forumu sadece bilgi almak amaçlı kullanmayan alçaktır. Bundan sonra şahsıma iftira atılmadığı, değerlerime hakaret edilmediği sürece hiçbir konunun, yorumun ve muhabbetin içinde olmayacağım. Parası olanı şakşakçısı çok olur ve doğru söyleyeni 8 köyden kovarlar. İyi forumlar

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,038
25,037
113
Eşrefin anlamadığı şu kardesım burda kim 2 gün millete sayı saydırsa makara konusu olur kaldıramıyorsan konu açma ha adamın da suçu yok gerçi abi kaç kere ben gördüm işi olan takip etmesin diyor ama 50 kişi takip ediyor o yüzden tek suclu @metings
Benim anlamadığım da ne biliyon mu bu adam millete niye para dağıtıyor anlam veremiyorum harbiden bi çok insana para dağıtıyor hadi alışverişin olduğu adama atarsın da hep de para dağılmasına anlam veremiyorum

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,967
54,136
113
Makinacim senin nezninde soylim, bana bir allahin kulu hicbir laf edemez. Kimse bak kimse. Kibirden falan da degil. Bana 1 geldilerse ben herkese 3 gitmisimdir. Onlarin yaptigi hareketleri biz yapınca uluorta yere yazanlar utansin. Gecmiste yasananlari unutanlar utansin. Vefadan nasiplenmeyen insanlar utansin. Laf ortaya ustune alinmak isteyen alinsin. Kurt kocamayiversin son sozum budur. Kin tutabilen biri degilim herkese selamun aleykum
As

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,646
21,200
113
Aleyküm selam

TommyEgan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Bügün yaşanan rezillikten sonra,hele ki vurucu gibi kalender bir adam banlandıktan sonra, bu forumu sadece bilgi almak amaçlı kullanmayan alçaktır. Bundan sonra şahsıma iftira atılmadığı, değerlerime hakaret edilmediği sürece hiçbir konunun, yorumun ve muhabbetin içinde olmayacağım. Parası olanı şakşakçısı çok olur ve doğru söyleyeni 8 köyden kovarlar. İyi forumlar
Daha önce aldığın 2-3 radikal karardan biri umarım bu kez gözün açılmıştır çünkü ben demiştim paraya tapıyo para için yalanı dolanı seviyo her para mevzusunda var her para kavgasında var heer dağıtımın içinde var neyse

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,148
6,221
113
Kardesim herkes sana abi baba çekerse butun herkesten bu ilgiyi beklersin, sana makara yapilirsa hakaret algilarsin. E seni uyaracak kimsede yok para vermez ac kaliriz korkusundan. Sonuç bu.

TommyEgan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Benim anlamadığım da ne biliyon mu bu adam millete niye para dağıtıyor anlam veremiyorum harbiden bi çok insana para dağıtıyor hadi alışverişin olduğu adama atarsın da hep de para dağılmasına anlam veremiyorum
Aynı ben bende dağıttım sonra bioaya yazdım

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,646
21,200
113
Aynen bu forumda maalesef parası olan adam yerine koyuluyor , parası olmayan insan adamsa bile etek giydirmeye çalışıyorlar. Çok haklısın

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,102
28,347
113
bu işler böyledir yeğen sen bakma şu sıralar araba falan aldım biraz kredi borcum falan var da şöyle sağlam kasa amusnet yapamıyoruz
ben 1-2 aya temize çıkarım parayı da yine vururum burda replayleri paylaşırım
benim param varken bana yalakalık yapanla işim yok para yokken yanımda olan adamla işim var benim
çok yakında baba pistlere geri dönecek 🧐👋

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,321
21,744
113
Şöyle düşün Tahirim
Heyecanına ortak arıyor kazanınca da görüyor kötü bir niyet yok ortada aslında adamın beklentisi de yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...