Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling vurucu999 | Kasa 3.550 Hedef 20k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,904
13,137
113
bu işler böyledir yeğen sen bakma şu sıralar araba falan aldım biraz kredi borcum falan var da şöyle sağlam kasa amusnet yapamıyoruz
ben 1-2 aya temize çıkarım parayı da yine vururum burda replayleri paylaşırım
benim param varken bana yalakalık yapanla işim yok para yokken yanımda olan adamla işim var benim
çok yakında baba pistlere geri dönecek 🧐👋
Kocum benim yegenin sey yapsin seni. Allahın delisi

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
@Losers hesabı kapanmış şimdi gördüm yine en çok sallayan parasını en çok yiyen adam burdayken kanka kardeş adam yokken arkasından makara Allâh ıslah etsin

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,721
12,202
113
Açın bi Falım rahatlayın la noldu buralarda böyle

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,967
54,136
113
bu işler böyledir yeğen sen bakma şu sıralar araba falan aldım biraz kredi borcum falan var da şöyle sağlam kasa amusnet yapamıyoruz
ben 1-2 aya temize çıkarım parayı da yine vururum burda replayleri paylaşırım
benim param varken bana yalakalık yapanla işim yok para yokken yanımda olan adamla işim var benim
çok yakında baba pistlere geri dönecek 🧐👋
Sinyal sezdim ama puhaha

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Şuan ban akımı mevcutken bişey yazmak istemiyorum herşey ulu orta görünür halde kimisi bakar kördür kimisi gerçeği görür ben gerçeği görüp ah vah edip 200-300 arayan adamın ertesi güne 5k kasayla rol açan adamları görmekten tiksiniyorum

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,241
32,893
113
Benim anlamadığım da ne biliyon mu bu adam millete niye para dağıtıyor anlam veremiyorum harbiden bi çok insana para dağıtıyor hadi alışverişin olduğu adama atarsın da hep de para dağılmasına anlam veremiyorum
Ya totem içiyor çoğu insan burda rolü tahir bu kadar saf olma ya ne dağıtımı hayırdır ya kazanınca 3-5 kişiye atıyor işte kaç kişiye ne atıyor beni ilgilendirmiyor ister az kişiye atsın ister çok kendi parası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...