Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling vurucu999 | Kasa 3.550 Hedef 20k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,646
21,200
113
Allah herkese daha çok versin ya isterse 300 k alsın günün sonunda burda rol takiplicekse boşa
Roll takiplemenin bir ayıbı yok , bende takiplerim yeri gelir durumun olmaz ekmeğe muhtaç kalırsın sende takiplersin.. meslek haline getirenler hariç hiç bir şey için büyük konusmam konuşamam üç ay önce çuvalla param vardı şimdi rolling bakıyorum çalan çırpan dolandıran insanlar utansın.

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Seni düşünmeyeni sen düşünmeyeceksin şuan bu forumda olmayan eski kaç üyeden alacağım var ama saldım artık ne yapayım yani beter olsunlar ne diyeyim iyilikden maraz doğar diye bosuna demiyorlar
Yok dostum tokatı sağlam attılar sağolsun ben her türlü yolumu bulurum çalışır kazanırım Allah'a şükür zaruri bir ihtiyacımda kalmadı olan borçlarda yavaş yavaş ödenir kimseyi düşünüpte cebimden vermem artık kashimayla makara yaptık sma çocuk mevzusunda gidip bağış yapsam daha rahat olurdum türlü bahanelerle gelip vicdanıma giriyolar ordan kaybediyorum

TommyEgan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Roll takiplemenin bir ayıbı yok , bende takiplerim yeri gelir durumun olmaz ekmeğe muhtaç kalırsın sende takiplersin.. meslek haline getirenler hariç hiç bir şey için büyük konusmam konuşamam üç ay önce çuvalla param vardı şimdi rolling bakıyorum çalan çırpan dolandıran insanlar utansın.
Valla ben yapmam kardeşim yanlış anlama yada anla farketmez biri para kazancak bana 300-400 atcak diye basketbol çeyreğinin saniyelerini sayamam

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,646
21,200
113
Valla ben yapmam kardeşim yanlış anlama yada anla farketmez biri para kazancak bana 300-400 atcak diye basketbol çeyreğinin saniyelerini sayamam
Allah saydırtmasın ne diyim umrumda değil bende o düşüncedeydim bazen hayat farklı noktalara çeker bunu bir anda yapar anlamazsın umarım o noktaya gelmezde çeyrek saymaya muhtaç kalmazsın iyi forumlar Allah'a emanetsin

TommyEgan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Allah saydırtmasın ne diyim umrumda değil bende o düşüncedeydim bazen hayat farklı noktalara çeker bunu bir anda yapar anlamazsın umarım o noktaya gelmezde çeyrek saymaya muhtaç kalmazsın iyi forumlar Allah'a emanetsin
Kumarbaz hiç kimse 200-300 bulamicak hale gelmez zaten o hale gelmişse bi zahmet kendinş sorgulasın her türlü çıkar o para diğer türlüsü aç gözlülüktür

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,275
32,929
113
Yok dostum tokatı sağlam attılar sağolsun ben her türlü yolumu bulurum çalışır kazanırım Allah'a şükür zaruri bir ihtiyacımda kalmadı olan borçlarda yavaş yavaş ödenir kimseyi düşünüpte cebimden vermem artık kashimayla makara yaptık sma çocuk mevzusunda gidip bağış yapsam daha rahat olurdum türlü bahanelerle gelip vicdanıma giriyolar ordan kaybediyorum
Sen aşırı bağımlısın o günde yazmıştım 50 bin için 2 gün gitmez sana diye bende bağımlıyım ama sen farklı bir seviyesin umarım toparlarsın zora sokmassın kendini

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,646
21,200
113
Kumarbaz hiç kimse 200-300 bulamicak hale gelmez zaten o hale gelmişse bi zahmet kendinş sorgulasın her türlü çıkar o para diğer türlüsü aç gözlülüktür
Uzatmanın anlamı yok biraderim, çok büyük konuşuyorsun diyorum başka birşey demiyorum. Polemik yapmanın anlamı yok dikkat et kendine

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,038
25,037
113
Göremezsin dostum kaç yaşına gelmişiz tahir para kazancak bize sakal atcak diye peşinde mi gezelim boş adam işi
Valla banna göre de değil aga büyük konusmiyim de sevdiğim kişi olmazsa Bol şans yazıyorum çok zor durumdaysam tek adım varsa usulünce takip ederim ben kendi kuponumu zor takip ediyorum başım ağrıyor

TommyEgan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Sen aşırı bağımlısın o günde yazmıştım 50 bin için 2 gün gitmez sana diye bende bağımlıyım ama sen farklı bir seviyesin umarım toparlarsın zora sokmassın kendini
Yav işte değilim amk borcum çok eskidendi öyle 20 kazanıp 1 saate geri vermek artık olgunlaştık yavaşladık düşüne düşüne parayo mantıklı kullanarak devam ediyorum bi liste vardı 15-20 kişi el borcu kaldı mesela 4 kişi gidiyor birer birer arada dolandırmasalar oda bitcekti

TommyEgan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Valla banna göre de değil aga büyük konusmiyim de sevdiğim kişi olmazsa Bol şans yazıyorum çok zor durumdaysam tek adım varsa usulünce takip ederim ben kendi kuponumu zor takip ediyorum başım ağrıyor
Önce laf edip sonra kuponu takiplemiyosun buda bişeydir bide üstüne parasınıda yiyebilridin

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,275
32,929
113
Yav işte değilim amk borcum çok eskidendi öyle 20 kazanıp 1 saate geri vermek artık olgunlaştık yavaşladık düşüne düşüne parayo mantıklı kullanarak devam ediyorum bi liste vardı 15-20 kişi el borcu kaldı mesela 4 kişi gidiyor birer birer arada dolandırmasalar oda bitcekti
Dağıtımcın bile dolandırıcı la

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...