Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling vurucu999 | Kasa 345 Hedef 2250

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,343
13,441
113
En sevdiğim birgün okyanus ta yüzüp boğulmak çünkü yüzme bilmiyorum ama seni anladım ben merak etme ✍
Sayın Azrail. Sen de edebiyat seviyorsun demek. Bana gelince kulağıma bir misra fısılda bari. Yalnız güzel bir şiir seç. Şanımız yürüsün

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,219
27,627
113
Para kendisi ile fazla oynayanı sevmez dost. Bir musibet getirir adamın başına elbet.
Bizim derdimiz hiç bir zmn parayla olmadi dost. Derdimiz insanin herşeyi net olacak, kendisiyle ilgili bişey olduğunda saniyesinde sana cevap verip, onu ilgilendirmeyen bişeye cevap vermemesi, yoksa ben hayatımın en dip noktasındayken bile bu kumara günlük 5k veriyorum ortalama

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Bizim derdimiz hiç bir zmn parayla olmadi dost. Derdimiz insanin herşeyi net olacak, kendisiyle ilgili bişey olduğunda saniyesinde sana cevap verip, onu ilgilendirmeyen bişeye cevap vermemesi, yoksa ben hayatımın en dip noktasındayken bile bu kumara günlük 5k veriyorum ortalama
Sözü söyledik dost muhataplarına ulaşması dileğiyle. Dostlar üzerine alınmasın.

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
130,856
92,256
113
Geçmiş olsun reis 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...