- 9,343
- 13,441
- 113
@Malatyali44 herkesin bir defteri var dost. Şu defterleri bir toplayip okumak lazım
En sevdiğim birgün okyanus ta yüzüp boğulmak çünkü yüzme bilmiyorum ama seni anladım ben merak etme ✍Acelem yok hemde hiç yok. Sabrım okyanus kadar geniştir.
Para kendisi ile fazla oynayanı sevmez dost. Bir musibet getirir adamın başına elbet.Acelem yok hemde hiç yok. Sabrım okyanus kadar geniştir.
Sayın Azrail. Sen de edebiyat seviyorsun demek. Bana gelince kulağıma bir misra fısılda bari. Yalnız güzel bir şiir seç. Şanımız yürüsünEn sevdiğim birgün okyanus ta yüzüp boğulmak çünkü yüzme bilmiyorum ama seni anladım ben merak etme ✍
Bizim derdimiz hiç bir zmn parayla olmadi dost. Derdimiz insanin herşeyi net olacak, kendisiyle ilgili bişey olduğunda saniyesinde sana cevap verip, onu ilgilendirmeyen bişeye cevap vermemesi, yoksa ben hayatımın en dip noktasındayken bile bu kumara günlük 5k veriyorum ortalamaPara kendisi ile fazla oynayanı sevmez dost. Bir musibet getirir adamın başına elbet.
Sözü söyledik dost muhataplarına ulaşması dileğiyle. Dostlar üzerine alınmasın.Bizim derdimiz hiç bir zmn parayla olmadi dost. Derdimiz insanin herşeyi net olacak, kendisiyle ilgili bişey olduğunda saniyesinde sana cevap verip, onu ilgilendirmeyen bişeye cevap vermemesi, yoksa ben hayatımın en dip noktasındayken bile bu kumara günlük 5k veriyorum ortalama
Sana rüyanda banko 3 maçlık kombine bir kupon söyleyeceğim. Kağıt kalem al baş ucuna. Hemen not et.Vurucu kaçar beyler. Yarın da bol bol yatmak dileğiyle herkese iyi geceler.
Gece rüyamda gel Arif efendi senle bir hesaplaşalim @Malatyali44
İyi gecelerin olsun dost.Vurucu kaçar beyler. Yarın da bol bol yatmak dileğiyle herkese iyi geceler.
Gece rüyamda gel Arif efendi senle bir hesaplaşalim @Malatyali44