- 17,326
- 10,129
- 113
Özel oran dahil her bahsi altyapı sonuçlandırıyor diyor porto maçı biteli yarım saat olacak nasıl iş bu
Malesef kardeşimBitti mi
Çoktan bitti de biz bitmemiş gibi davranıyoruz hanimefendiBitti mi
Ne yaptın 250 ye android oyun mu indirdinÖzel oran dahil her bahsi altyapı sonuçlandırıyor diyor porto maçı biteli yarım saat olacak nasıl iş bu
Hanımefendi değil meslektaş diyeceksin hocamÇoktan bitti de biz bitmemiş gibi davranıyoruz hanimefendi
Keşke Reşat yazsa şimdi biz bitti demeden bitmez dese. Atsa şuraya 5k lök bir kuponÇoktan bitti de biz bitmemiş gibi davranıyoruz hanimefendi
Elhamdülillah bugünde haram yemedikKeşke Reşat yazsa şimdi biz bitti demeden bitmez dese. Atsa şuraya 5k lök bir kupon
Yap bi nba kuponu da bizi de gör be reşat. Yok mu 7 üçlük atacak oyuncu bu geceHanımefendi değil meslektaş diyeceksin hocam
Eyvallah dost, meslektaşımıza selam eder, nice sağlıkla roll takipleri dilerimHanımefendi değil meslektaş diyeceksin hocam
1-2 gün daha yiyemezswm garanti beni yiyecek ama hayırlısı dost 😂Elhamdülillah bugünde haram yemedik
Ahmedim inanmazsin 21 oran efsane bir kuponum var nba da ama para yokYap bi nba kuponu da bizi de gör be reşat. Yok mu 7 üçlük atacak oyuncu bu gece
Acil site ver dost 😂Birazdan bi site 100 lira ekleyecek. 1k yap 1k çek. 10 oran bulup basayım da batayım bari
Zekat mi veriyorlar dost hangi dernek buBirazdan bi site 100 lira ekleyecek. 1k yap 1k çek. 10 oran bulup basayım da batayım bari
Hayrına vermiyor dost kayıplara istinaden ekliyor malesef....Acil site ver dost 😂
Biz de çok kaybettik dost ama en çok aşkta kaybettik....Hayrına vermiyor dost kayıplara istinaden ekliyor malesef....
Reislerim konu dışı ama canlıdaki godoy cruz maçına 1 gol girdim izlemek istiyorum canlıdan nerde izleyebilirim link atabilcek varmı şurdan izlersin diye
Link ücreti mukabilinde yardımcı olabilirim. İnsanlık ölmedi dahaReislerim konu dışı ama canlıdaki godoy cruz maçına 1 gol girdim izlemek istiyorum canlıdan nerde izleyebilirim link atabilcek varmı şurdan izlersin diye