- 56,680
- 16,595
- 113
Reşat’ım bitik 😟Keşke Reşat yazsa şimdi biz bitti demeden bitmez dese. Atsa şuraya 5k lök bir kupon
Reşat’ım bitik 😟Keşke Reşat yazsa şimdi biz bitti demeden bitmez dese. Atsa şuraya 5k lök bir kupon
Ne kadar bastın öncelikle dostum izlemeye değer bir miktarsa elbette ki bu sevaptan nasiplenmek isterizReislerim konu dışı ama canlıdaki godoy cruz maçına 1 gol girdim izlemek istiyorum canlıdan nerde izleyebilirim link atabilcek varmı şurdan izlersin diye
Ben linki attım önden rezerve kaptım. He öyle bedava maç linki olmaz tutarsa payımı alırımNe kadar bastın öncelikle dostum izlemeye değer bir miktarsa elbette ki bu sevaptan nasiplenmek isteriz
Hakaret sayarım. Sen benim son 1 aydır hangi rollingimiz sonunda kazanç gördünKazanç mı bari kazançla bitmiş olsun
Sevap lazım değil mi sana kardeşimBen linki attım önden rezerve kaptım. He öyle bedava maç linki olmaz tutarsa payımı alırım
Gidelim 😁Ben linki attım önden rezerve kaptım. He öyle bedava maç linki olmaz tutarsa payımı alırım
Külliyen yalan ya çikolata ya oyuncak aldın o paraya. Ev ahalisi aç dururken hiç mi vicdanin sızlamadıEkli dosyayı görüntüle 874047Sonuçlanmadı valla
Hadi be 🤦♀️Hakaret sayarım. Sen benim son 1 aydır hangi rollingimiz sonunda kazanç gördün
Gunluk haracimizi aldim geldim dost sizde anca çene çanin burda puaah@Erhan2121 yine arkada kumara düştü, sorsan hergun ağlıyor para yok öldük bittik diye.
O sonraki iş gaddarım şimdi bize zar lazım. Sabri abi gibi 😂Sevap lazım değil mi sana kardeşim
Çeteye adam lazım mı dost vurduğumu indiririm evelallahGunluk haracimizi aldim geldim dost sizde anca çene çanin burda puaah
@AzraeL ancak NBA kuponu lazım olunca dm den yazar, söz konusu rol olunca sağır dilsizi oynar, ama ben kurtum 40 yılda beklerim intikam içinGunluk haracimizi aldim geldim dost sizde anca çene çanin burda puaah
Petito ismarlarim sana rol vereceksen puahuauaÇikolata karşılığı rol 😁
Benim kimseden intikam alma niyetim yok ama senin varsa bir ara karşı karşıya geliriz ne diyim valla@AzraeL ancak NBA kuponu lazım olunca dm den yazar, söz konusu rol olunca sağır dilsizi oynar, ama ben kurtum 40 yılda beklerim intikam için
Azrael dış güçlerin adamiymiş dost.@AzraeL ancak NBA kuponu lazım olunca dm den yazar, söz konusu rol olunca sağır dilsizi oynar, ama ben kurtum 40 yılda beklerim intikam için
Acelem yok hemde hiç yok. Sabrım okyanus kadar geniştir.Benim kimseden intikam alma niyetim yok ama senin varsa bir ara karşı karşıya geliriz ne diyim valla