Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling vurucu999 | Kasa 500+500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,343
13,441
113
Yoldayım 12 saat otobüs yolculuğumuz var hem biraz sohbet ederiz hem de biraz kovalariz. Kazanç durumunda dostlarla paylasiriz. Tümbete çorba paramı attım 500 TL yüzde yüz aldım biraz çevrimi olur bakalım nasipte varsa yolda iskender yeriz

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,293
36,462
113
Yoldayım 12 saat otobüs yolculuğumuz var hem biraz sohbet ederiz hem de biraz kovalariz. Kazanç durumunda dostlarla paylasiriz. Tümbete çorba paramı attım 500 TL yüzde yüz aldım biraz çevrimi olur bakalım nasipte varsa yolda iskender yeriz
İskender mi vay şeytan işini biliyo

hkmtgnl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,004
9,909
113
kolada lazım yanında bol şanslar

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,339
54,150
113
12 saat rol yapma ama puaha bolsans dostum

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,964
49,149
113
Yok üstü Konya'ya ugrayacaksan ben akşama kadar İskender yapıyorum dost ücretsiz hallederiz o işi :)

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,339
54,150
113
Dün tarihte bir ilke imza attım 6 adım rol takip ettik hedef 20 küsürdü 1k ile 39k kazandı gece gitti dostumuz haber alamadık henüz umarım sağlığı iyidir 😁
Tanımıyorum onu birsey de demek istemiyorum artık 2 olarak ta her üyenin rolu takip edilmez biz burda her gün nelere şahit oluyoruz bosver dost vereceği 300 500 lira paraydi zaten kendi kaybeder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...