- 9,373
- 13,494
- 113
Tümbette maç kıtlığı var ondan sıkıntı yaşadım dostlar geliyor
heeee o zaman damam otobüs kaptano erkek miVurucu nun açtığı her rolde ilk 30dk sohbet muhabbet şikayetlerimiz saolsun burda paylaşıyoruz
Ne güzel önden kötü enerjiyi boşaltıyoruz işte 😂Vurucu nun açtığı her rolde ilk 30dk sohbet muhabbet şikayetlerimiz saolsun burda paylaşıyoruz
Erkek de muavin hatun 😂😂heeee o zaman damam otobüs kaptano erkek mi
Tarzi demişim orda daha önce de senin rolleri takip ettim galiba el açık adamsin sende 5 10 kisi var işte hepsini tek tek saymak istemedim dostbenimdemi takip edilmex 😥😥
hayırlı yolculuklar o zaman selam söyleErkek de muavin hatun 😂😂
olsun say knka biraz götm kalksınTarzi demişim orda daha önce de senin rolleri takip ettim galiba el açık adamsin sende 5 10 kisi var işte hepsini tek tek saymak istemedim dost
Boşaltmak mı tövbe aklımıza getirdin geneNe güzel önden kötü enerjiyi boşaltıyoruz işte 😂
Öyledir buuNiye la cokmu zengin
Benim gündüz hiç hevesim yok aksam olmadan kiz felan hiç aklıma gelmiyor gece olunca işler değişiyor sadece puahBoşaltmak mı tövbe aklımıza getirdin gene
Cokmu aradın bu bahsi dost bunlar 2 gol atabilirmi acep ilk yarıdanEkli dosyayı görüntüle 849237
Hadi bakalım dostlar ara ara macimiza da bakalım muhabbet eşliğinde adım 1 diyelim buna
şeytan baktı kumarda kazanamıyor parası yok sokuyor aklına işte oda işini biliyorBenim gündüz hiç hevesim yok aksam olmadan kiz felan hiç aklıma gelmiyor gece olunca işler değişiyor sadece puah
bolEkli dosyayı görüntüle 849237
Hadi bakalım dostlar ara ara macimiza da bakalım muhabbet eşliğinde adım 1 diyelim buna
Adım 1 e bak şu maçın oynadığı yeri haritada göster desek gösteremen bunlar topu göreli 2 gün olmuşturEkli dosyayı görüntüle 849237
O zaman sanada yaptığına göre taşlar yerine oturdu adam goygoyu yapmış bizimleYok la tanımam ben bir ara bana kanka felan dedi de hatta kazanınca sana rol yaptiracagim dedi bir günde bana dm attı iban at diye bende attım bir daha da yazmadı o günden sonrada ilk defa dün gördüm kinudaydim ama kazananlardan değildim onun dışında bir merhabaligim yok
@JoeQuanqa
Bol şans diliyorum dostumYoldayım 12 saat otobüs yolculuğumuz var hem biraz sohbet ederiz hem de biraz kovalariz. Kazanç durumunda dostlarla paylasiriz. Tümbete çorba paramı attım 500 TL yüzde yüz aldım biraz çevrimi olur bakalım nasipte varsa yolda iskender yeriz