Hemen isim ver dost kim onlarTanıdık tefeci var
Hemen isim ver dost kim onlarTanıdık tefeci var
@MrlbraHemen isim ver dost kim onlar
İsim yazılmış hemen dost bana gerek kalmadı @Erhan2121
Adam artik foruma bile girmiyor dost yeni tefeci bulmak lazimİsim yazılmış hemen dost bana gerek kalmadı @Erhan2121
Reşat dostum geçmiş olsun bu arada yine bir taklaya gelme mevzusu olmuşİsim yazılmış hemen dost bana gerek kalmadı @Erhan2121
@tefeciAdam artik foruma bile girmiyor dost yeni tefeci bulmak lazim
Teşekkür ederim valla dostlarımızın canı sağolsun dedik geçti gitti dostumReşat dostum geçmiş olsun bu arada yine bir taklaya gelme mevzusu olmuş
Yaşıyor mu 😁
Tefeci en son 1k çekim yapmış sonra kaybolmuş yiyodur şimdi oahuauaukw
En son gören kişi erhan yıllar onceymiş 😂😂😂Yaşıyor mu 😁
Öldü maalesef kalbimiz de yaşıyor ama unutmicazEn son gören kişi erhan yıllar onceymiş 😂😂😂
Ege’de kayıp 😁En son gören kişi erhan yıllar onceymiş 😂😂😂
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz Loser’s konusundan 😁Öldü maalesef kalbimiz de yaşıyor ama unutmicaz
Foruma giriyor galiba elmaslar dolu 😂Öldü maalesef kalbimiz de yaşıyor ama unutmicaz
Yok 1 ay oncede elmas sayısı ayniydi simdi de ayni 1 aydır girmiyorForuma giriyor galiba elmaslar dolu 😂
1k bulmamız lazmYok 1 ay oncede elmas sayısı ayniydi simdi de ayni 1 aydır girmiyor
😁1k bulmamız lazm
Temiz kalpli insandi o varken parasız kalma ihtimalin bile yoktu adam da güzel bir enerji vardi o varken çok güzel kazanımlar yapıyordum o gidince bizde bittikRahmetliyi nasıl bilirdiniz Loser’s konusundan 😁