- 22,671
- 18,958
- 113
Son da bi adım daha çaktı 😅Ben 3 adım diye 4u takip etmedim
Son da bi adım daha çaktı 😅Ben 3 adım diye 4u takip etmedim
kimlermiş onlar bakamsss330 tl ile başladım dostlar 2 kişiye ulaşıcam çekim veriyorum şimdi hepinizin emeğine sağlık
Hahahha kanka kasa 330 ile başladım zaten şimdi çekim gelince 2 kişiye atarımSon da bi adım daha çaktı 😅
Temiz 4K yapmıştır şimdiye 😅Dağıtım için çok heyecanlıyım
Tmm isimleri de açıkla alan alsın alamayan tebrik etsinHahahha kanka kasa 330 ile başladım zaten şimdi çekim gelince 2 kişiye atarım
@egehandro saçmaladı çünkü takip etmedi kupon yattı diyor takip etmeden 🤣🤣🤣Ben 3 adım diye 4u takip etmedim
Başından beri çok kişi vardı yazarsak ayıp olur dm atıcam şimdiTmm isimleri de açıkla alan alsın alamayan tebrik etsin
kanka benim ismime tıklayınca ortada yoksay yazıyor ya ona tıklasana@egehandro saçmaladı çünkü takip etmedi kupon yattı diyor takip etmeden 🤣🤣🤣
Egeyi severim benim yerime onu yazın listeye@egehandro saçmaladı çünkü takip etmedi kupon yattı diyor takip etmeden 🤣🤣🤣
@akgul383Başından beri çok kişi vardı yazarsak ayıp olur dm atıcam şimdi
Ben de varrimmmmmBaşından beri çok kişi vardı yazarsak ayıp olur dm atıcam şimdi
Ulan vat ya
En adil liste bence de
Bunu sen yapsana lâ bana niye diyon 🤣kanka benim ismime tıklayınca ortada yoksay yazıyor ya ona tıklasana
başından beri çok kişi yok dostum ayrıca alınacak birşeyde yok kimler oldupunu paylaşki sonra problem olmasınBaşından beri çok kişi vardı yazarsak ayıp olur dm atıcam şimdi