- 22,462
- 18,868
- 113
Ödül 300 mü 😅Dost böyle yaparsan seçildiysen de atmaz adam 300 lira için yapma lütfen
Ödül 300 mü 😅Dost böyle yaparsan seçildiysen de atmaz adam 300 lira için yapma lütfen
benim yaptığım birşey yok olması gereken buradan açıklanmasıdır. bu işi ilk defa yapmıyoruzDost böyle yaparsan seçildiysen de atmaz adam 300 lira için yapma lütfen
Dost liste paylaşılması yasak forumda yönetici arkadaşlara sorabilirsinbenim yaptığım birşey yok olması gereken buradan açıklanmasıdır. bu işi ilk defa yapmıyoruz
Beğenemedin mi😂Ödül 300 mü 😅
Ne yaptı sanaTahir bir yanlışla silinmez ama olmadı bu
😅 Allah bereket versinBeğenemedin mi😂
Kapandı konu bosver yaramı deşmeNe yaptı sana
anapara iadesi yapsalar parayı çekecek yöntem yok 😅ödeme ip bahanesi ile silinmis siz neyi tartısıyonuz
Biz roll sahibine atacakmisiz dağılın beylerödeme ip bahanesi ile silinmis siz neyi tartısıyonuz
Adamın kendisi uzaklarda ,sen yakın olsan uzak.olsan ne faek ederUzaktan takip edince nasilda gelmis @wasil 🤣
Yoo yasak olan sey liste yapmak kardes buraya 3 tane rollcu sectim ali ahmet veli yazmasinin hic bi sakincasi yok forum buna bosey demiyor bnkac kez yaptim herkesde yapiyor ve olmasi gerekende burdakilerin bilgilendirilmesidir.Dost liste paylaşılması yasak forumda yönetici arkadaşlara sorabilirsin
Güzel kardeşim misafir var diye 1 saat önce yazdım çekim gelince 2 kişiye ulaşacağımı yazdım tanımadan bilmeden yorum yapmaAdamın kendisi uzaklarda ,sen yakın olsan uzak.olsan ne faek eder![]()