- 17,213
- 15,888
- 113
Ben getirdim tamammiBu yaşa kadar nasıl geldiğini merak ediyorum bende
Ben getirdim tamammiBu yaşa kadar nasıl geldiğini merak ediyorum bende
Ya otur evde 2 gün sonra isrifa edicen zaten macera arama ic ilaclarini takil kafana göreArkadaşlar belki bilirsiniz 2020 masterchef sampiyonu Serhat dogramacinin Türkiye genelinde white burger diye şubeleri var 1 saat önce ilan varmış yetisirilmek üzere elemanlar alinacakmis 40 k maaş artı Multinet artı mesai olarak diyorum sabah arıyim görüşmeye gidiyim yaş 32 ama belki alırlar biseyler öğreniyim hemde diyorum
Tamam dayı cami avlusundan mı aldınBen getirdim tamammi
Git kardeşim kumar paraşıda çıkar alırlar niye almaşınlarArkadaşlar belki bilirsiniz 2020 masterchef sampiyonu Serhat dogramacinin Türkiye genelinde white burger diye şubeleri var 1 saat önce ilan varmış yetisirilmek üzere elemanlar alinacakmis 40 k maaş artı Multinet artı mesai olarak diyorum sabah arıyim görüşmeye gidiyim yaş 32 ama belki alırlar biseyler öğreniyim hemde diyorum
Ametemin girisine birakmislar kiyamadimTamam dayı cami avlusundan mı aldın![]()
Bir şaplak ataydın ense köküneAmetemin girisine birakmislar kiyamadim
Çok agliyordu kolonya koklattim hep küçükken ondan bu hale geldiBir şaplak ataydın ense köküne![]()
Hahhaha keşke gül kolanyası koklatsaydın bu denli deli olmazdıÇok agliyordu kolonya koklattim hep küçükken ondan bu hale geldi