- 3,905
- 4,451
- 113
adam 4 saatır odeme yapmadılar dıor dıgerı ise 15 dkdır ısleme dahı almadı dıor 
Ben almadimda daha ödeme geldi yazanı görmedim hemso.umarim oduyordurYok topram spor olarak aldim ilk kuponu 10 orana sallamıştım gelmiş sonra cevrim kolay oldu slot alsam 501 olmazdı zaten
Kanka ödediler başta hızlı ondanadam 4 saatır odeme yapmadılar dıor dıgerı ise 15 dkdır ısleme dahı almadı dıor![]()
Çok ödeme alan var kankaBen almadimda daha ödeme geldi yazanı görmedim hemso.umarim oduyordur
adam 4 saatır odeme yapmadılar dıor dıgerı ise 15 dkdır ısleme dahı almadı dıor![]()
Almadıysanız alin sartlar değişmeden ama spor alin çevrimi kolay geri sayfalarda herkese ödemiş benimki de beklemede takılı kaldı da bakalım müsait değilim desteğe bağlanmaya öder gibi duruyor gecmis mesajlara bakıncaBen almadimda daha ödeme geldi yazanı görmedim hemso.umarim oduyordur
Banada öder gibi geliyo.bende hiç sans yok hemso 100 lirayı 101 yapamıyorum.alicam şimdi kaybedicem 2 gram keyfim var oda gidicek hafta sonu durursa alır denerimAlmadıysanız alin sartlar değişmeden ama spor alin çevrimi kolay geri sayfalarda herkese ödemiş benimki de beklemede takılı kaldı da bakalım müsait değilim desteğe bağlanmaya öder gibi duruyor gecmis mesajlara bakınca
Verdik bakalım çekim sabaha gelir 😂
Kaç saatte beklemeye aldı kankaÇoğu kişiyr ödeme yaptı önceki mesajlara bakabilirsiniz beklemeye aldılar benim çekimide gönderim olursa atarım
19.15 talep verdim 20.25 onaylandı knkKaç saatte beklemeye aldı kanka
Muro piyasaya sağlam girecek gibi arayüzü falan da iyiSiteye bak deneme bonusunu da bitirmedi Helal olsun
Aynen ben gördüğüm gibi zaten dedim bu site öderMuro piyasaya sağlam girecek gibi arayüzü falan da iyi
Betbonda aynı şekil ikisi sağlam açtılar deneme bonusunuAynen ben gördüğüm gibi zaten dedim bu site öder