Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Windbet 500 TL Deneme Bonusu ( Yatırımsız )

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,906
4,451
113
adam 4 saatır odeme yapmadılar dıor dıgerı ise 15 dkdır ısleme dahı almadı dıor :D

fatihcvk7975

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,634
221
63
Çoğu kişiyr ödeme yaptı önceki mesajlara bakabilirsiniz beklemeye aldılar benim çekimide gönderim olursa atarım

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,679
10,007
113
adam 4 saatır odeme yapmadılar dıor dıgerı ise 15 dkdır ısleme dahı almadı dıor :D
Ben almadimda daha ödeme geldi yazanı görmedim hemso.umarim oduyordur
Almadıysanız alin sartlar değişmeden ama spor alin çevrimi kolay geri sayfalarda herkese ödemiş benimki de beklemede takılı kaldı da bakalım müsait değilim desteğe bağlanmaya öder gibi duruyor gecmis mesajlara bakınca

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,414
63,448
113
Almadıysanız alin sartlar değişmeden ama spor alin çevrimi kolay geri sayfalarda herkese ödemiş benimki de beklemede takılı kaldı da bakalım müsait değilim desteğe bağlanmaya öder gibi duruyor gecmis mesajlara bakınca
Banada öder gibi geliyo.bende hiç sans yok hemso 100 lirayı 101 yapamıyorum.alicam şimdi kaybedicem 2 gram keyfim var oda gidicek hafta sonu durursa alır denerim

kralex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
302
156
43
PRAGMATİC MÜHENDİSLERİNİN YEDİ SÜLALESİNDEKİ TÜM KARILARI GÖTÜNDEN SİKEYİM ADİ ŞEREFSİZ KANSIZ VATANSIZ PUŞTLAR

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,262
39,434
113
Siteye bak deneme bonusunu da bitirmedi Helal olsun

Pranzbrand

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
209
64
28
Canlı destek gitti yoktur çekimi sordum şimdi cevap vermeden gitti işleme almadı halen