Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti wnrtndgr / Gariban Kuponu

Kupon Miktarı
25
Kupon Oranı
2.816

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
ne içtin öyle merak ettim boğma rakıyla viskiyi karıştırdığımda bile o kadar olmadıydım ben sızmıştım sadece rüyamda sabaha kadar okey oynuyorduk el bitmiyordu bir türlü hiçte sevmem okeyi hesap et :)
Beni sarhoş yapan alkol değil reis alkolden sonra düşündüklerim çok fazla içmem ben 4 5 tekila shot 2 limon arkasına 2 bira cila anca bu yani

NashNash

POKER MASTER ( DON'T GIVE UP )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40,110
20,800
113
Beni sarhoş yapan alkol değil reis alkolden sonra düşündüklerim çok fazla içmem ben 4 5 tekila shot 2 limon arkasına 2 bira cila anca bu yani
Özledimm tekilayı be Sakarya caddesinde ne içerdik aw

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
lol ünideyken çok içiyordum ben bıraktım 4 yıldır rahatım şu zamlardan sonra içmek istesek bile zor

NashNash

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40,110
20,800
113
Bi bira ne kadar oldu mesela

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Özledimm tekilayı be Sakarya caddesinde ne içerdik aw
Sakaryada çalıştım Ahmet ızgarada karaçamda ara ara çark caddesinde takılırdim sonra birgün bir komi sağ elime 20 tabak sol elime 1 kutu çatal verdi diyorum ki abi ben bunu taşıyamam yahu ya diyorum taşıyamam dedi yaparsın 3 adım attım götümden bir kırılma sesi geldi 😆😆😆 sonra hastaneye gittim rapor aldım sonra dedim bırakıyorum işi köyüme gidiyom dedim Zonguldak'a geri geldim sonra 1 ay sonra iş bulamayip tekrar geri geldim sakaryaya karacamdaki cakar petrol ve lokanta var izgaraci Ahmet'in karşısında orada başladım orada ds beni eve dönerken darp ettiler 3 kişi paramı aldılar 100 TL neyse çok üzülmüştüm dedim bu Sakarya bana yaramıyor ben döneyim evime o gün bugündür sakaryaya gitmedim hiç

NashNash

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40,110
20,800
113
Sakaryada çalıştım Ahmet ızgarada karaçamda ara ara çark caddesinde takılırdim sonra birgün bir komi sağ elime 20 tabak sol elime 1 kutu çatal verdi diyorum ki abi ben bunu taşıyamam yahu ya diyorum taşıyamam dedi yaparsın 3 adım attım götümden bir kırılma sesi geldi 😆😆😆 sonra hastaneye gittim rapor aldım sonra dedim bırakıyorum işi köyüme gidiyom dedim Zonguldak'a geri geldim sonra 1 ay sonra iş bulamayip tekrar geri geldim sakaryaya karacamdaki cakar petrol ve lokanta var izgaraci Ahmet'in karşısında orada başladım orada ds beni eve dönerken darp ettiler 3 kişi paramı aldılar 100 TL neyse çok üzülmüştüm dedim bu Sakarya bana yaramıyor ben döneyim evime o gün bugündür sakaryaya gitmedim hiç
Başınamgelmedik kalmamış kardeşim

NashNash

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40,110
20,800
113
Sabah başlardık içmeye ertesi sabaha kadar aw

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Dep atmış 1 1 olmuş diğer maç 1.5 alt demiştim 0 0 sürpriz olmazsa gelir o. Şu 1 1 olanda evin 1 golüne kalırım

NashNash

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40,110
20,800
113
Maçlar noldu var mı bi umut

KUMARBAZ1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,682
16,387
113
Ah ah şimdi kalk sabah fındığa git artık tarlada beni bicerler asla uyuyamıyorum erken millet bana oğlum sen sabah 4 5 de uyuyup 6.30 da uyanıp nasıl 12 saat dağ başında duruyom diyo :D
Bolşanslar kardeş fındık bitmedimi nerelisin

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Zor zamanlar hakkaten,yaşadığımıza seviniyoruz
Öyle valla ya asgari ucretle hayat geçindirmek çok zor ki ev gecindiren.napsin hadi ben gencim şimdilik kendimi bir şekilde yürütüyorum da e ben de evlenicem illa yani evleneceğim kadının neden culsuzun biriyle olmasını isteyeyim ki bak Ankara'ya gidicem mesela 5 gün fındığa gittim lokma yemek yemedim yemek parası kesmesinler diye evden ekmek arası götürdüm günlük 250 1250 TL + peder 250 verdi para aldım 500 iddaa rulet slot falan eridi 1000 tlm kaldı yarın yine gitmek zorunda kaldım ya bir şehre gitmek için 1500 TL para gerekiyor bu nasıl hayat