Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Wnrtndgr/ Yavaş yavaş

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,791
1,070
113
Günde 10 tane konumu acilir kardeşim sal artık ana sayfayı senin lose kuponlarindan başka birşey yok aç bir konu orda takıl Allah'ım ya

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,035
51,015
113
Günde 10 tane konumu acilir kardeşim sal artık ana sayfayı senin lose kuponlarindan başka birşey yok aç bir konu orda takıl Allah'ım ya
Pardon da sen kimsin? Neye göre buna karar veriyorsun? Biz abilerle takılıyoruz eğleniyoruz sen forumculuğun ne demek olduğunu biliyor musun? Gram katkın var mı şu foruma? Öte yandan bugün açtığım konulardan 2 tanesi won. 2 tanesi falan kayıp. Birinde skor denedim sallama birinde @Hayatindibi abinin kuponunun aynını paylaştım. Seni ilgilendirmiyor yoksay butonu var profilimin üzerinde ona basarak görmeyebilirsin.

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,791
1,070
113
Pardon da sen kimsin? Neye göre buna karar veriyorsun? Biz abilerle takılıyoruz eğleniyoruz sen forumculuğun ne demek olduğunu biliyor musun? Gram katkın var mı şu foruma? Öte yandan bugün açtığım konulardan 2 tanesi won. 2 tanesi falan kayıp. Birinde skor denedim sallama birinde @Hayatindibi abinin kuponunun aynını paylaştım. Seni ilgilendirmiyor yoksay butonu var profilimin üzerinde ona basarak görmeyebilirsin.
Foruma katkım var sponsorlara yatırım yapıyorum senin gibi 7-24 etkinlik peşinde felan koşan birimi sandın beni sen çocuk