- 79,035
- 51,015
- 113
Barem 150 lerde
Bu cok zorBarem 150 lerde
Evet abi olsun bakalım bunu takip etmeye gerek yokBu cok zor
Pardon da sen kimsin? Neye göre buna karar veriyorsun? Biz abilerle takılıyoruz eğleniyoruz sen forumculuğun ne demek olduğunu biliyor musun? Gram katkın var mı şu foruma? Öte yandan bugün açtığım konulardan 2 tanesi won. 2 tanesi falan kayıp. Birinde skor denedim sallama birinde @Hayatindibi abinin kuponunun aynını paylaştım. Seni ilgilendirmiyor yoksay butonu var profilimin üzerinde ona basarak görmeyebilirsin.Günde 10 tane konumu acilir kardeşim sal artık ana sayfayı senin lose kuponlarindan başka birşey yok aç bir konu orda takıl Allah'ım ya
Sağlık olsun dostum
Foruma katkım var sponsorlara yatırım yapıyorum senin gibi 7-24 etkinlik peşinde felan koşan birimi sandın beni sen çocukPardon da sen kimsin? Neye göre buna karar veriyorsun? Biz abilerle takılıyoruz eğleniyoruz sen forumculuğun ne demek olduğunu biliyor musun? Gram katkın var mı şu foruma? Öte yandan bugün açtığım konulardan 2 tanesi won. 2 tanesi falan kayıp. Birinde skor denedim sallama birinde @Hayatindibi abinin kuponunun aynını paylaştım. Seni ilgilendirmiyor yoksay butonu var profilimin üzerinde ona basarak görmeyebilirsin.