- 40,859
- 31,600
- 113
O kim amq wjsjjdBencede @black25 e destek ol
O kim amq wjsjjdBencede @black25 e destek ol
Sendeyim dostDüşüncen için teşekkür dm den paslaşır güzel bir kupon yaparız o zaman sa ortak uygun mu kadim dostum ?
Yok para yatiridmO değilde kral bu hesaptaki para deneme bonusu ile gelmedi demi yani kupon 3000 TL deneme bonusu felan değil demi 5000 yap 500 çek şeklinde @Emsek1903
Reis hoşgeldinRezil oğlu rezil arka planda neler çekmiş bir rol bile açmamış dünkü esrefin konuda odul almadım diye ağlıyor kor testere ile kesecen bunları
Bize kuru etiket atar anca @Leoisa18 bizi zengin biliyorlar herhaldeNiye o öksuz falanmi? Niye tahire yardımcı olmasında ona olsun
Ulan adamsın lan gururlandırdın beni eyvallahMuro sana saygım sonsuz bu 2 arkadaşa uyma
Hadi be bro daha kasayı 6k yapicazYok para yatiridm
Kara çocuklar karıştıO kim amq wjsjjd
Zenginsin Tabii bankada faiz işleyen para var diyordun ya altın mı bir şey diyordun ya vurmuştun ya Doğum günündeBize kuru etiket atar anca @Leoisa18 bizi zengin biliyorlar herhalde
Yok 2 kişide onu demiş ondan sordum.forumda etkinlik falan açıyor arkadaşları sevindiyor ondan onu diyorlar diycem oda yokBize kuru etiket atar anca @Leoisa18 bizi zengin biliyorlar herhalde
Onlar erisilemez bakiye hahshdZenginsin Tabii bankada faiz işleyen para var diyordun ya altın mı bir şey diyordun ya vurmuştun ya Doğum gününde
İyi bir insan... Tahir tehlikeli kaseti felsn çıkmış öyle diyolarNiye o öksuz falanmi? Niye tahire yardımcı olmasında ona olsun
Tebrikler sanada dostÖdülüm geldi teşekkürler
Vardır bi sempatikligi alsın biri aga hoş çocuk o black deYok 2 kişide onu demiş ondan sordum.gorumda etkinlik falan açıyor arkadaşları sevindiyor ondan onu diyorlar diycem oda yok