- 18,969
- 9,411
- 113
Batiracaklar adamiHedefe ulaşmış gerek var mı
Batiracaklar adamiHedefe ulaşmış gerek var mı
Di miHedef tmm neden böyle bişey yapsın?
Adamı gazlama o zaman sen aç bi roll at bi adım görelimCek baska yere at bi adim daha @X-RAY
Kesene bereket dostumDostlar iki kişi vercez. Keşke daha fazla verebilsem. Ama bir rolling daha açacağım bu sefer de diğer arkadaşlara vermeye çalışacağım. @zeisy ve @Hayat1kumar özelden ulaşcam. @Shellac @Daimon rica etsem konuyu kitlermisiniz
Canın sağolsun kazanan arkadaşlar tebriklerDostlar iki kişi vercez. Keşke daha fazla verebilsem. Ama bir rolling daha açacağım bu sefer de diğer arkadaşlara vermeye çalışacağım. @zeisy ve @Hayat1kumar özelden ulaşcam. @Shellac @Daimon rica etsem konuyu kitlermisiniz
Kesene bereket dostumDostlar iki kişi vercez. Keşke daha fazla verebilsem. Ama bir rolling daha açacağım bu sefer de diğer arkadaşlara vermeye çalışacağım. @zeisy ve @Hayat1kumar özelden ulaşcam. @Shellac @Daimon rica etsem konuyu kitlermisiniz
İsabetli olmuş hayat icinDostlar iki kişi vercez. Keşke daha fazla verebilsem. Ama bir rolling daha açacağım bu sefer de diğer arkadaşlara vermeye çalışacağım. @zeisy ve @Hayat1kumar özelden ulaşcam. @Shellac @Daimon rica etsem konuyu kitlermisiniz
Bunun icin dedim 1 adim daha zaten basacak bari simdi bassin 5 kisi alsinCanın sağolsun kazanan arkadaşlar tebrikler
Aslında baştan beri 3 kişiydik sen ben zeisy senin adına uzuldumİsabetli olmuş hayat icin
Simdi neden bi adim daha dedim anlasildi mi yfgAslında baştan beri 3 kişiydik sen ben zeisy senin adına uzuldum
Şimdi anladım seni dost hahahahahaBunun icin dedim 1 adim daha zaten basacak bari simdi bassin 5 kisi alsin
Aynen ah ahh parasizlikBu parasızlıgın avradını sen yapasın @sinansrml63
Sağlık olsun sen ödülünü değerlendirAslında baştan beri 3 kişiydik sen ben zeisy senin adına uzuldum
Adam 5 kişi için kasasını mı riske etsin ulan ne kadar kolay geliyor size ya kasa yapmaya yapmıyorsunuz amaBunun icin dedim 1 adim daha zaten basacak bari simdi bassin 5 kisi alsin
Kıymet bilemedik affet sinanŞimdi anladım seni dost hahahahaha
Her şey güzel olacak sandık hahahahahKıymet bilemedik affet sinan![]()
Yooo zaten baska konu acacakti simdiden kimse dagilmadan 4k kusurati bassaudi 20k olsaydi 5 imiz alanirsik olmasa 10k yi cejseydiAdam 5 kişi için kasasını mı riske etsin ulan ne kadar kolay geliyor size ya kasa yapmaya yapmıyorsunuz ama
Kaybederse adam 15k kaybedicek ayrıca ödül alicak 2 kişide ödülden olucak ben olsaydım aliyede atardım roll sahibi bonkör bı arkadaş aklına yazmıştır Kemal'i.2 ksii daha ödül alsın sine 15k risk alsın öylemi.ben hayatta yapmazdım böyle bişey.bnce sende yapmazsinSimdi neden bi adim daha dedim anlasildi mi yfg