Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling X-RAY | Kasa 2500 Hedef 15k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
58,560
19,527
113
Kaybederse adam 15k kaybedicek ayrıca ödül alicak 2 kişide ödülden olucak ben olsaydım adliyede atardım roll sahibi bonkör bı arkadaş aklına yazmıştır Kemal'i.2 ksii daha ödül alsın sine 15k risk alsın öylemi.ben hayatta yapmazdım böyle bişey.bnce sende yapmazsin
4k kusuratla yeni koju acilacagina simdi bassaydi dedim ama anlatamadik neyse bizi anlayan anladi

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,813
17,516
113
Olum Sinan ne dedi para mı istedi adam veya biz mi istedik yeni konu açıp 4k basagina burdan devam etsin direk dedik siz neden gaza geldiniz

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,969
9,411
113
Sakin kalın hata yapan da sussun uzatmasin

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,378
6,609
113
Olum Sinan ne dedi para mı istedi adam veya biz mi istedik yeni konu açıp 4k basagina burdan devam etsin direk dedik siz neden gaza geldiniz
Kral adam lütfetmiş konu açmış 2 kişi demiş hiç açmasa açmazdı asıl siz neden bu kadar uzatıyorsunuzki

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,486
63,514
113
Hayır Muro kardeşim Sinan bı adım daha at 31k ya yazdı senin dediğinle onun dediği aynı şey degil

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,813
17,516
113
Kral adam lütfetmiş konu açmış 2 kişi demiş hiç açmasa açmazdı asıl siz neden bu kadar uzatıyorsunuzki
Tamam da biz bir şey demedik sen geldin bizi veya Sinanı yargıladın hemen konu sahibi ne dedi birazdan yeni konu acacam diğer arkadaşlar için bizde dedik uğraşma hiç burdam devam et ne var bunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...