- 31,813
- 17,516
- 113
Ben onu görmedim diğer yazdığını gördümHayır Muro kardeşim Sinan bı adım daha at 31k ya yazdı senin dediğinle onun dediği aynı şey degil
Ben onu görmedim diğer yazdığını gördümHayır Muro kardeşim Sinan bı adım daha at 31k ya yazdı senin dediğinle onun dediği aynı şey degil
31k espiri idiHayır Muro kardeşim Sinan bı adım daha at 31k ya yazdı senin dediğinle onun dediği aynı şey degil
Adam açıcam dedi belkide açmayacak oda onun bileceği işTamam da biz bir şey demedik sen geldin bizi veya Sinanı yargıladın hemen konu sahibi ne dedi birazdan yeni konu acacam diğer arkadaşlar için bizde dedik uğraşma hiç burdam devam et ne var bunda
CansınCanın sagolsun dostum
Biz cin değiliz adamın içini okuyalım açacam dedi adam bu kadar basitAdam açıcam dedi belkide açmayacak oda onun bileceği iş
Sinan öyle bir yazıyorki bir adım daha atıverseydi diyorBiz cin değiliz adamın içini okuyalım açacam dedi adam bu kadar basit
Yanlış suda yuzuyosun ne brom etmaaaa etmaaa 😁😁 Sinan'ın niyetini herkes anladı senin niyetle onunki bır değildi.neyse salla gitsin oldu bittiBen onu görmedim diğer yazdığını gördüm
Ben onu görmedimSinan öyle bir yazıyorki bir adım daha atıverseydi diyor
Bizim tepkimiz onaBen onu görmedim
Kaybetmeye mahkumsunuz yftfBizim tepkimiz ona
SagolIyi forumlar
Ne alakası var bunla şimdi bedduamı buKaybetmeye mahkumsunuz yftf
Yok bu piyasada dikkatli olun zararlar bitmez yoksaNe alakası var bunla şimdi bedduamı bu
Gayet dikkatliyizYok bu piyasada dikkatli olun zararlar bitmez yoksa
IyiGayet dikkatliyiz
Tebrikler dostum daim ola 🍀Dostlar iki kişi vercez. Keşke daha fazla verebilsem. Ama bir rolling daha açacağım bu sefer de diğer arkadaşlara vermeye çalışacağım. @zeisy ve @Hayat1kumar özelden ulaşcam. @Shellac @Daimon rica etsem konuyu kitlermisiniz