Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling X-RAY | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,655
9,896
113
Oynar oynamaz gol oldu

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,428
32,251
113
3 adim 1 kisi 250 @fearjr1992 senide ayrıca tebrik ediyorum
Erho adama şans tanıdık ne yaparsa yapar , bana neden seni tebrik ediyorum diyorsun hayır olsun ne oluyor yine bıktım şu aq forumundan bir
Kişiye daha para atarsam namertim. Artık alanlardan karşılığını bekliyorum ( borç verdiklerim.)

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,161
7,457
113
Erho adama şans tanıdık ne yaparsa yapar , bana neden seni tebrik ediyorum diyorsun hayır olsun ne oluyor yine bıktım şu aq forumundan bir
Kişiye daha para atarsam namertim. Artık alanlardan karşılığını bekliyorum ( borç verdiklerim.)
Senin gibi gözü gönlü bol biri sayesinde formda birçok kişi ihtiyacını gördü son zamnalrfa dağıttıklarinin haddi hesabı yok umarım kat kat fazlasıyla döner her söylenenedebtakma kafanı dost

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,798
5,027
113
Ama dost burda dalga geçer gibi davranmış kendisine atılan ödül 500 3 adım yapıp 250 vermesi hakaret gibi düşün takip edenlere ki ettiğini bulucaktir o niyette olan biri

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,798
5,027
113
Senin gibi gözü gönlü bol biri sayesinde formda birçok kişi ihtiyacını gördü son zamnalrfa dağıttıklarinin haddi hesabı yok umarım kat kat fazlasıyla döner her söylenenedebtakma kafanı dost
Dost lafimiz @fearjr1992 ye değil ki konu sahibine 500 TL 3x 1 kişi ödül 250 bu adil mi sence dürüst yorum yap !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...