- 8,658
- 9,897
- 113
Bol bol şanslar dost
Hayırdır ne oldu3 adim 1 kisi 250 @fearjr1992 senide ayrıca tebrik ediyorum
Bol şans
👏🏻3 adim 1 kisi 250 @fearjr1992 senide ayrıca tebrik ediyorum
Ne yapsın kardeşim adam 3 kişi 1 k mı dağıtsın3 adim 1 kisi 250 @fearjr1992 senide ayrıca tebrik ediyorum
Sen ve senin gibi cimri insanlar dan nefret ediyorumNe yapsın kardeşim adam 3 kişi 1 k mı dağıtsın
Yav kardeşim ben hiç vermiyorum bu başka bir seviyeSen ve senin gibi cimri insanlar dan nefret ediyorum
Orucum sus günaha girmim puahaYav kardeşim ben hiç vermiyorum bu başka bir seviye![]()
Allah kabul etsin aminOrucum sus günaha girmim puaha
Kumarsızlık başına vurmuş sanırım. Anlayışla karşılıyorum.Ne yapsın kardeşim adam 3 kişi 1 k mı dağıtsın
Karışmıyayim diyorum ama sen kimsin birader, forumda 1 tane rol açtığını görmedim, üstüne bu adamla belki tek kelime konusmuslugun yok ama nasıl bir cesaret var ki bana niye rol açtırmadın diyebiliyorsun@fearjr1992 bi bize roll açtırmadın valla teşekkür ediyorum 👏
Erho adama şans tanıdık ne yaparsa yapar , bana neden seni tebrik ediyorum diyorsun hayır olsun ne oluyor yine bıktım şu aq forumundan bir3 adim 1 kisi 250 @fearjr1992 senide ayrıca tebrik ediyorum
Senin gibi gözü gönlü bol biri sayesinde formda birçok kişi ihtiyacını gördü son zamnalrfa dağıttıklarinin haddi hesabı yok umarım kat kat fazlasıyla döner her söylenenedebtakma kafanı dostErho adama şans tanıdık ne yaparsa yapar , bana neden seni tebrik ediyorum diyorsun hayır olsun ne oluyor yine bıktım şu aq forumundan bir
Kişiye daha para atarsam namertim. Artık alanlardan karşılığını bekliyorum ( borç verdiklerim.)
Ama dost burda dalga geçer gibi davranmış kendisine atılan ödül 500 3 adım yapıp 250 vermesi hakaret gibi düşün takip edenlere ki ettiğini bulucaktir o niyette olan biriErho adama şans tanıdık ne yaparsa yapar , bana neden seni tebrik ediyorum diyorsun hayır olsun ne oluyor yine bıktım şu aq forumundan bir
Kişiye daha para atarsam namertim. Artık alanlardan karşılığını bekliyorum ( borç verdiklerim.)
Dost lafimiz @fearjr1992 ye değil ki konu sahibine 500 TL 3x 1 kişi ödül 250 bu adil mi sence dürüst yorum yap !Senin gibi gözü gönlü bol biri sayesinde formda birçok kişi ihtiyacını gördü son zamnalrfa dağıttıklarinin haddi hesabı yok umarım kat kat fazlasıyla döner her söylenenedebtakma kafanı dost