Gol 1 inşaat çalışıyorum şuan takip edebildiğim kadarTamm ke
Gol 1 inşaat çalışıyorum şuan takip edebildiğim kadarTamm ke
Eyw reis 👍 daim olsunEkli dosyayı görüntüle 876853 Şu da kenarda kalsın
Devamm1-1 kaldı 2 gol
İNSALLAH gelir ilk yarıda sonuca varırızŞansımız yaver giderse devre olmadan bile getirebiliriz bunu şu ara 3 gelse yeter
Ben sitede maç saati 12 gösteriyor diye gevşek gevşek dolanıyordum haha 2. yarı maçı da izleyerek kadınlara söve söve ilerlerim artık napim. @MaximLestienne 1.5 üst afiyet olsun darısı banaymış artıkTerin soğumadan salla gelsin golleri 👍👍
İNSALLAH REİSBen sitede maç saati 12 gösteriyor diye gevşek gevşek dolanıyordum haha 2. yarı maçı da izleyerek kadınlara söve söve ilerlerim artık napim. @MaximLestienne 1.5 üst afiyet olsun darısı banaymış artık
Dostum inşaatta çalışıyorsan emeğine sağlık. Ustalık var mıGol 1 inşaat çalışıyorum şuan takip edebildiğim kadar
Düz işçilik yapıyorum şuan piyasa çok durgun mecbur temizlik işi yapıyorumDostum inşaatta çalışıyorsan emeğine sağlık. Ustalık var mı
Adelaide de başladı oradan ne bekliyorukİlk yarı 1.5 üste gireyim ben de sana destek 11.35 de adelaide maçı var erkek liginde akmasını bekliyorum o maça kadar vakit geçer
Çoğu inşaatta çalışan arkadaşlar Hatay'a geçmişti orada yoğunluk var sanırım deprem sonrasında. Allah alnının terinin karşılığını versinDüz işçilik yapıyorum şuan piyasa çok durgun mecbur temizlik işi yapıyorum