- 24,169
- 9,579
- 113
Yok ya az önce farkli bir konuda alakasız bir sekilde guldude çözemedim amacı neydiyanlış yere gülmüşüz haha
Yok ya az önce farkli bir konuda alakasız bir sekilde guldude çözemedim amacı neydiyanlış yere gülmüşüz haha
Saqol ALLAH RAZI OLSUN üfleme felan filan nasibinde warsa kör olsa oybuyan futbolcular yine gelir Ağa kısmet birazda umarim gelir 👍 bende kupon yapicam aynı bulursam biyerden nakit bakalkmSağ ol dost senin ve ailenin de tüm islam aleminin de kandili mübarek olsun. Kupon gelsin de 4 kişiye 5k bile yaparız. Üflemece kupon bu işte
Öyle takılırsan kalbe zarar yapma etme :/ bu arada Barca kadrosunu bekliyorum eğer %80 full kadro çıkarsa barca 4.5 üst alcam single mantıklı mı sence?Yok ya az önce farkli bir konuda alakasız bir sekilde guldude çözemedim amacı neydi
Hadi daim olsun kırmızı rengi görmeyelim ful yeşil 🤑 olsun işaretlerkaldı 6 maç bologna 2-1 yaptı bile
Hiç belli olmaz. Bence uzak durulması gereken mac. Real madrid gibi olabilir. Sana kaç oran lazimÖyle takılırsan kalbe zarar yapma etme :/ bu arada Barca kadrosunu bekliyorum eğer %80 full kadro çıkarsa barca 4.5 üst alcam single mantıklı mı sence?
oranında değilim ben de real ve barca arasında dağlar kadar fark var. Realin saçmaladığı gözle çok gözüküyordu barca da her maç mükemmel sahaya hükmediyor santanderı izlemedim ama acımaz kadro %80 olursa diye düşünüyomHiç belli olmaz. Bence uzak durulması gereken mac. Real madrid gibi olabilir. Sana kaç oran lazim
Raphinha varsa basoranında değilim ben de real ve barca arasında dağlar kadar fark var. Realin saçmaladığı gözle çok gözüküyordu barca da her maç mükemmel sahaya hükmediyor santanderı izlemedim ama acımaz kadro %80 olursa diye düşünüyom
real madrid macını adam hayatı boyunca unutmaz ha 6 milyon para helal olsun müneccim mi sikti seni ya 4 maçın skoru biliyor arsenal gol yiyeceğini biliyor wolfsburg gol atacağını biliyor. Üfleyeceksen şöyle üfleyeceksin yasunu gordum nesınede adam 50 ye 5 mılyon almıs ınanılmaz ya.
Ekli dosyayı görüntüle 916047
Bol şanslar dostumVirusbette crypto yatırıma ertesi gün freespin ekleniyor oradan çıkan tutarı üfledik. Gollü bir akşam olur belki diyerekten hayırlısı
Ekli dosyayı görüntüle 915898
Kaza bela gelirse 2 kişiye 6k+6k
kafayı yemelık valla. hayat garipreal madrid macını adam hayatı boyunca unutmaz ha 6 milyon para helal olsun müneccim mi sikti seni ya 4 maçın skoru biliyor arsenal gol yiyeceğini biliyor wolfsburg gol atacağını biliyor. Üfleyeceksen şöyle üfleyeceksin ya
Bol şanslarVirusbette crypto yatırıma ertesi gün freespin ekleniyor oradan çıkan tutarı üfledik. Gollü bir akşam olur belki diyerekten hayırlısı
Bol şanslar reisVirusbette crypto yatırıma ertesi gün freespin ekleniyor oradan çıkan tutarı üfledik. Gollü bir akşam olur belki diyerekten hayırlısı