Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti yagolcuk / 15.01.2026 Belki Gollü Bir Akşam Olur

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
1,563
113
Sağ ol dost senin ve ailenin de tüm islam aleminin de kandili mübarek olsun. Kupon gelsin de 4 kişiye 5k bile yaparız. Üflemece kupon bu işte
Saqol ALLAH RAZI OLSUN üfleme felan filan nasibinde warsa kör olsa oybuyan futbolcular yine gelir Ağa kısmet birazda umarim gelir 👍 bende kupon yapicam aynı bulursam biyerden nakit bakalkm

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,169
9,579
113
Öyle takılırsan kalbe zarar yapma etme :/ bu arada Barca kadrosunu bekliyorum eğer %80 full kadro çıkarsa barca 4.5 üst alcam single mantıklı mı sence?
Hiç belli olmaz. Bence uzak durulması gereken mac. Real madrid gibi olabilir. Sana kaç oran lazim

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,108
2,529
113
Hiç belli olmaz. Bence uzak durulması gereken mac. Real madrid gibi olabilir. Sana kaç oran lazim
oranında değilim ben de real ve barca arasında dağlar kadar fark var. Realin saçmaladığı gözle çok gözüküyordu barca da her maç mükemmel sahaya hükmediyor santanderı izlemedim ama acımaz kadro %80 olursa diye düşünüyom

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,169
9,579
113
oranında değilim ben de real ve barca arasında dağlar kadar fark var. Realin saçmaladığı gözle çok gözüküyordu barca da her maç mükemmel sahaya hükmediyor santanderı izlemedim ama acımaz kadro %80 olursa diye düşünüyom
Raphinha varsa bas

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,108
2,529
113

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,180
3,716
113
real madrid macını adam hayatı boyunca unutmaz ha 6 milyon para helal olsun müneccim mi sikti seni ya 4 maçın skoru biliyor arsenal gol yiyeceğini biliyor wolfsburg gol atacağını biliyor. Üfleyeceksen şöyle üfleyeceksin ya
kafayı yemelık valla. hayat garip

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,108
2,529
113
başlangıç tatlı oldu da direkt loss burası yeni kuponlara nasip diyelim şimdiden

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,108
2,529
113
hollandadan da gol geldi beşiktaş 60a kadar gol sıkıştırırsa belki belki

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,108
2,529
113
kaza bela olursa son dakika golü hollanda da 1-1 kalan 4 maça geçmek için son şanslar