Rüyanda aksakalliyimi gördün mübarek helal derim böyle güzelce sonuca hepsi warir zirveye alıriz umarım seni reis @yagolcukcomo macında ilk yarı gol geldi hem üst için hem de double kupon için basarılı
Rüyanda aksakalliyimi gördün mübarek helal derim böyle güzelce sonuca hepsi warir zirveye alıriz umarım seni reis @yagolcukcomo macında ilk yarı gol geldi hem üst için hem de double kupon için basarılı
Bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 916083
Bu da son artık çekim verip kuponların sonuclarını beklemece kısmı
Ander 1 o iki maç iyi gidiyor
1i geldi kaldı 3Ekli dosyayı görüntüle 916083
saka maka o kupon iyi de yamal nerden aklıma geldiyse koydum geçtim como ander golle başladı hollanda da üst olası oturup barca macı izlenir şimdiAnder 1 o iki maç iyi gidiyor
Yamalin 1 gölü var kesin ama erken skoru yakalarsa Barça ikinci yarı yedeğe çıkabilirsaka maka o kupon iyi de yamal nerden aklıma geldiyse koydum geçtim como ander golle başladı hollanda da üst olası oturup barca macı izlenir şimdi
Başta daha dedim reis inşallah velet yakmazsaka maka o kupon iyi de yamal nerden aklıma geldiyse koydum geçtim como ander golle başladı hollanda da üst olası oturup barca macı izlenir şimdi
Haydi bir ikisi gelsin en kötüEkli dosyayı görüntüle 916083
ins saha şöyle rıdvan tarzı kısa bek filan vardır da minyon görünce gaza gelir yamal ne diyim hahaBaşta daha dedim reis inşallah velet yakmaz
Umut hiç bir zaman ölmezZ reisins saha şöyle rıdvan tarzı kısa bek filan vardır da minyon görünce gaza gelir yamal ne diyim haha
Milan açıldı 5 dk kesildi sonra böyle durumlarda 2 gölü mutlaka bulurins saha şöyle rıdvan tarzı kısa bek filan vardır da minyon görünce gaza gelir yamal ne diyim haha
Aynen öyle reisitalyadan iy gol gelse hem 3. kupondaki iy 1.5 üst için hem de 2.5 üst için iyi olsa güzel olacak en kilit yer orası